Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata!

@@GDOG, bun venit inapoi, nabule. Nu trebuia sa pleci de la bun inceput.

@, tu esti si mai nab, ceri activitate si tu iti pui invoire :))

Cat mai multi la war-uri si ascultati, nu suntem la noi pe hq, suntem departe de casa, asa ca aveti grija cum le pierdem si se enerveaza Bota.

Salut, se pare ca eu sunt noul/vechiul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna.

ooo în sfârșit te-ai reîntors, welcome sper să ne ajuți să luăm și ls, dacă se va reîntoarce și Cezar luăm și SF :))

Noapte buna bajeti. Ne auzim maine

Felicitari pentru warurile de astazi!

Maine trebuie activitate la waruri trebuie sa dam iara 3/3 win. Vedeti cum faceti sa intrati, daca vreti sa luam turfuri din alt oras. Trebuie activitate.

Salutare.

Felicitari pentru waruri,ne-am descurcat bine tinand cont ca GSB e plina de codati.

Ala bunu:

offline Kenon. [uS]James 30.07.2015 16:21 02.08.2015 16:21 moduri ilegale

El se lauda ca e bun,uite ce bun e,mai urmeaza cativa din GSB in zilele urmatoare,nu scapati voi,pwp.

Salutare.

Felicitari pentru waruri,ne-am descurcat bine tinand cont ca GSB e plina de codati.

Ala bunu: offline Kenon. [uS]James 30.07.2015 16:21 02.08.2015 16:21 moduri ilegale

El se lauda ca e bun,uite ce bun e,mai urmeaza cativa din GSB in zilele urmatoare,nu scapati voi,pwp.

Haha, ce mai suferea el pe /c.

Hai ca a fost frumos la primu war,am facut 0-4 da nu-i bai m-am bronzat oleaca.

http://i.imgur.com/BENeNsz.jpg

http://i.imgur.com/InyH5G4.png

Eu am plecat la spital sa-i aduc diagnosticu lui Pharell,bafta la waruri.

A da,ba Bota vezi ce se inampla daca acceptati ditamai inactivitati la toti...vin dupa inactivitate si isi dau demisia =))))),ce tare.

@, De ce inchizi telefonu ca ultimul las ? esti Jmecher ? hai sa te vad la deagle ca TEC vs DEAGLE te dai mare cine esti tu ca ma faci,pai da ma copilule ca e usor sa ma faci cu TECU sa te invartesti odata pe langa mine si gata,hai deagle vs deagle daca te crezi jmecher,cand vrei ma contactezi in joc si tu si prietenul tau codat Efffacer,ca sterg cu voi pe jos talentelor ca fara coade sunteti 0 si imi spuneti mie ca nu stiu sa joc si ca-s slab,pai cand jucam eu samp in mafii voi inca erati la Mario,stiu ca va permiteti sa bagati coade cu adminii astia care dorm pe ei,dar macar nu va mai dati mari ca sunteti buni slabilor.

Edited by NewLife VIP