Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

George - Problema PlayClaw3/4

Recommended Posts

Nume: George

Ce problema ai?: Problema cu programul PlayClaw.

O scurta descriere a situatiei: Acesta se intaleaza corect de deschide corect insa nu functioneaza deloc cum trebuie. Cand fac poza sau cand filmez, filmeaza cu susu in jos, albnegru, cu dungi, mai pe scurt oribil. Daca a mai avut cineva problema aceasta, sa lase un comment cu o posibila solutie. Doresc enorm de mult sa folosesc aceast program, stiti si voi, f8 are delay de cateva secunde. Multumesc anticipat tuturor.

Screenshot: http://imgur.com/K3h...iP4LKGr,PAI2oe6

Alte precizari: P.S. : Videoclipurile facute arata exact ca si fotografiile.

Edited by OM3GA aka Burete

Puteai să dai mai multe detalii .

Din poza pe care ne-ai oferit-o , eu observ că acel program nu funcţionează corect sau nu este bun sau ai probleme cu placa video .

Ai mai testat al program de filmat , şi ce rezultate ai ? ( fraps , xsplit .etc )

Ai mai avut probleme la placa video , sau placa video este slabuţă şi nu suportă ?

Puteai să dai mai multe detalii .

Din poza pe care ne-ai oferit-o , eu observ că acel program nu funcţionează corect sau nu este bun sau ai probleme cu placa video .

Ai mai testat al program de filmat , şi ce rezultate ai ? ( fraps , xsplit .etc )

Ai mai avut probleme la placa video , sau placa video este slabuţă şi nu suportă ?

Am o amarata de placa video ATI Mobility Radeon hD 4650 1024MB . Frapsul l-am incercat insa programul asta este mult mai bun, face pozele fara sa iti dea delay-ul acela pe care ti-l da (f8). Am sa incerc si xsplit poate o sa imi placa. Oricum multumesc pentru informatii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.