Jump to content

[Q&A] - Regulament


Blade
 Share

Recommended Posts

UIuA8QQ.png?1

 

UIuA8QQ.png?1

:ro: 

REGULAMENT DESCHIDERE TOPIC NOU

 

  • Când creaţi un topic nou, acesta trebuie să conţină o întrebare inteligibilă, bine formulată şi care să aibă legătură cu comunitatea şi activităţile ei (forum, servere, jocuri, site-uri şi aplicaţii asociate cu B-Zone). Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
  • Este recomandată adăugarea unei capturi de ecran sau poze în cazul în care consideraţi că ne va ajuta să vă oferim răspunsul mai rapid.
  • Titlul topicului trebuie să definească întrebarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului.
  • Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că întrebarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
  • Este interzisă postarea întrebărilor care aparţin de activitatea următoarelor categorii de pe forum: Software & Hardware, Programming, Gadgets, Vehicles, Politics, Juridic. Dacă aveţi o întrebare din domeniile lor, adresaţi-o în subcategoria potrivită. Încălcarea regulii duce la închiderea topicului şi redirecţionarea către subcategoria corectă.
  • Topicurile deschise de peste 72 de ore vor fi închise. În timpul acesta puteţi posta chiar dacă-i un răspuns asemănător cu excepţia posturilor copy-paste.
  • Nu aveţi voie să cereţi moduri, nici aici, nici în cadrul altor forumuri pentru a evita primirea de keyloggere, viruşi, ş.a.m.d. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului şi ştergerea conţinutului din postare, pentru comentarii sau dacă topicul are linkuri suspecte. Pentru moduri aveţi forum.b-zone.ro/mods, acolo aveţi moduri sigure şi modul de instalare al acestora. Doar dacă o postare conține un link sau mai multe, se va șterge conținutul.

 

REGULAMENT POSTARE COMENTARIU

 

  • Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbalavertisment sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.
  • Cei care răspund întrebărilor sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment.
  • Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "şi eu am problema asta", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: .aX9twVJ.png&key=96e21ae2e6557ae161344825

 

Nu uitaţi că repetarea abaterilor va duce la sancţiuni mai grave.

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Cine postează un răspuns dat mai sus, va fi avertizat, mai apoi urmând să fie sancționat mai drastic.

Edited by TLG EvolutioN RPG2
Link to comment
Share on other sites

18.02.2015 - Topic update

 

"- Dacă în timp de 48 de ore (2 zile) cei care au deschis topicuri pentru a cere ajutorul nu răspund, acestea vor fi închise pentru inactivitate."

 

Timpul pentru răspuns a fost micșorat de la 72 de ore la 48.

Link to comment
Share on other sites

31.08.2016 - Topic Update.

 

• Modelul de postare a primit un aspect mult mai frumos.

• unele reguli au primit completări majore și acestea fiind:

- Raspunsurile în bătaie de joc, nu vor fi luate în considerare și vor fi sancționate ca atare.

- Asigurați-vă dacă problema voastră nu s-a mai postat. (folosiți funcția Search)

- Cei care răspund la întrebări sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost acordat un răspuns identic. În caz contrar, vor fi sancționați cu Avertisment Verbal.

Posturile făcute aiurea gen „Și eu am problema asta”, ”De mult căutam asta” vor fi sancționate. Mulțumirile se fac prin editarea postului anterior sau printr-un PM. (eventual acordarea de reputație)
- Topicurile ale caror autori folosesc un limbaj vulgar sau usor sfidator fata de ceilalti, vor fi inchise și sancționate.

• adăugat încă un membru la copyright.

• toate sancțiunile acumulate până acum de membrii sancționați au fost șterse ca un mic cadou. Începând de pe 01.09.2016 se vor trece la alte sancțiuni dacă va fi cazul.

Link to comment
Share on other sites

Regula ''Daca un topic nu prezinta modelul de postare de mai sus, va fi inchis." a mai primit o completare din cauza multitudinilor de greșeli, aceasta aflându-se acum sub forma: . În caz contrar, vor fi sancționați cu Avertisment Verbal.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.