Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Batman: Arkham se duce în Origini


Adrian28
 Share

Recommended Posts

c0a900a8f1065494ea739555ce96d6a6_XL.jpg

 

 

Numiţi vă rog un joc după o serie de benzi desenate (mai ales din universul DC) care să fi avut mecanici de gameplay bune la fel ca seria Batman. Vă spun eu, nu prea au fost. În orice caz, următorul joc din seria Batman se anunţă la fel de bun.

 

 

Studio-ul Rocksteady nu se va mai ocupa de următorul titlu din seria Batman. Ce înseamnă asta pentru noi, fanii jocurilor şi mai ales fanii universului DC Comics?

 

Păi sincer, toată situaţia este puţin ciudată pentru gameri. Pe de-o parte putem avea un titlu cu potenţial imens care vine din partea unui studio cu idei proaspete, dar pe cealaltă parte putem vedea un titlu care să nu aducă nimic nou şi să copieze toate realizările predecesorilor.

 

Sincer, dacă stau să mă gândesc, chiar dacă Batman: Arkham Origins ajunge să fie o clonă după Arkham City, nu văd cum calitatea jocului ar scade drastic din moment ce design-ul jocului este unul foarte solid.

 

Cu toate acestea, teaser trailer-ul de rigoare a fost lansat pe intertuburi şi vă invităm să îl vizionaţi în toată gloria sa.

 

 

 

 

P.S.: Batman: Arkham Origins ne va arăta povestea originală din benzile desenate (nu cea din Batman Begins) în care vom vedea transformarea lui Bruce Wayne în Cavalerul Nopţii. Jocul este dezvoltat de studio-ul Warner Bros. Games Montreal şi va fi lansat pe data de 25 Octombrie a acestui an.

 

 

sursă: wasd.ro

Edited by rTs Adrian28
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.