Jump to content

ASUS anunţă oficial tableta MeMo Pad HD 7, cu preţ de doar 130 de dolari


Jakab
 Share

Recommended Posts

ASUS anunţă oficial tableta MeMo Pad HD 7, cu preţ de doar 130 de dolari

 

ASUS a luat cu asalt Taipei astăzi, anunţând o serie de noi terminale atractive, printre care şi un phablet. Una dintre noile tablete anunţate este ASUS MeMo Pad HD 7, care ţinteşte către pieţele în curs de dezvoltare, cu un preţ foarte accesibil.

 

 

 

ASUS-MeMO-Pad-HD-7_1_500x414.jpg

 

Terminalul costă doar 130 de dolari şi poate fi considerat o variantă mai mică de MeMo Pad FHD 10. Varianta de 8 GB costă 130 de dolari, în vreme ce cea de 16 GB va avea preţul de 150 de dolari. Terminalul este unul de 7 inch, cu panou IPS şi rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Lista sa de dotări include un procesor quad core, probabil un MediaTek, plus 1 GB RAM şi o cameră frontală de 1.2 megapixeli.

 

 

asus-memo-pad-hd-7_2.jpg

 

Vor exista şi versiuni cu camera de 5 MP opţionala, iar la bordul lui MeMo Pad HD 7 mai găsim şi un slot microSD, o baterie care oferă 10 ore de playback video şi Android 4.2 Jelly Bean drept OS. Tableta va sosi pe piaţa în luna iulie, în versiuni de culoare neagră, albă, roz sau verde.

 

Sursă: mobilissimo.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.