Jump to content

E-Boda a lansat prima tableta quad-core romaneasca si va incepe productia de smartphone-uri


Daniel ZEW
 Share

Recommended Posts

E-Boda a lansat prima tabletă quad-core românească şi va începe producţia de smartphone-uri

 

 

 

eboda_bun1.jpg

 

 

 

 

E-Boda a lansat pe piaţă E-Boda Supreme XL400QC, prima tabletă românească de 10.1 inci dotată cu procesor Quad Core. Compania a anunţat în cadrul evenimentului că în acest an îşi va face intrarea şi pe piaţa smartphone-urilor dual-SIM.

 

Cu hardware concentrat asupra experienţei multimedia, E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu sistemul de operare Android 4.1.1 ce ruleaza fluid cu ajutorul procesorului ATM7029 cu patru nuclee tactat la 1,2GHz şi procesorului grafic MultiCore.

E-Boda Supreme XL400QC dispune de un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi 1GB RAM şi 16 GB spaţiu intern de stocare. Noua tabletă de la E-Boda oferă două camere foto (principală - 2MP şi frontală - 0,3MP).

Tableta este dotată cu Wi-Fi, oferind în acelaşi timp posibilitatea de conectare la un stick 3G USB prin intermediul portului integrat, pentru acces la Internet.

 

Tableta este dotată cu o baterie de 6.600 mAh.

E-Boda Supreme XL400QC rulează sistemul de operare Android 4.1.1 şi vine la pachet cu o serie de aplicaţii preinstalate (Adobe Reader, Documents to Go, ES File Explorer).

 

Modelul este disponibil în magazinele specializate la un preţ recomandat de 999.9 lei.

 

Alexandru Dragoiu, fondatorul companiei, a declarat că E-Boda va intra în cursul acestui an şi pe segmentul smartphone-urilor dual SIM, după aproximativ un an şi jumătate de prospecţie a pieţei.

 

eboda_bun2.jpg

 

 

Sursa: http://www.hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.