Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Creative Zen Style M300 - MP3 player cu Bluetooth


M4Ms
 Share

Recommended Posts

Creative Zen Style M300 - MP3 player cu Bluetooth

  • Cu dimensiuni foarte reduse, Creative Zen Style M300 este un MP3 player atractiv din multe puncte vedere. Cei mai mulţi îl vor compara probabil cu iPod Nano, însă producătorul nu cred c-a vrut să bată atât de departe. Ecranul de 1.45" nu este sensibil la atingere, însă butoanele din jurul lui sunt. Capacitatea de stocare internă de 4 GB, 8 GB sau 16 GB poate fi mărită cu încă 32 GB prin intermediul slot-ului microSDHC. Formatele audio suportate sunt MP3, WMA şi WAV, suportul pentru FLAC fiind uitat de către producător. Alături de un tuner FM, playerul Zen Style M300 se laudă cu un modul Bluetooth 2.1.

 

ucns.jpg

  • Cei care au deja o pereche de căşti Bluetooth au posibilitatea să asculte muzică fără fir de la Creative Zen Style M300. Playerul de la Apple nu se poate lăuda cu această facilitate. Bateria integrată are o autonomie de 20 de ore, care însă va fi redusă destul de mult de folosirea conexiunii Bluetooth. La fel ca iPod Nano, Zen Style M300 poate afişa ceasul pe întreg ecranul . Redarea video este posibilă, prin procesarea clipurilor cu ajutorul unei aplicaţii instalată pe PC, însă nu cred că va fi o funcţie foarte utilizată de clienţi. Preţul este însă unul din punctele forte ale MP3 playerului. Creative Zen Style M300 va costa peste ocean 50 $, 70 $ sau 90 $, în funcţie de capacitate. Cei care nu sunt interesaţi de modulul Bluetooth pot achiziţiona modelul Creative Zen Style M100 care costă 40 $ cu capacitate de 4 GB şi 60 $ cu memorie de 8 GB. Cele două player vor intra pe piaţă în luna iunie.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.