Jump to content

Telefon pe bază de răcire cu lichid: NEC Medias X 06E


Andrew ROYAL
 Share

Recommended Posts

dqQhp4g.png

 

Telefon pe bază de răcire cu lichid: NEC Medias X 06E

 


 

 

 

» Iată că s-a ajuns şi aici! Sătulă de problemele cu supraîncălzirea smartphone-urilor cauzată de procesoarele lor puternice, o companie japoneză a decis să implementeze primul sistem de răcire cu lichid pe un telefon mobil. Rezultatul este handsetul Medias X 06E produs de compania NEC.

 

» Smartphone-ul are parte atât de răcire cu lichid, cât şi de o fâşie de grafit care ajută la răcirea terminalului. Pentru cei care vor detalii, e vorba despre un tub special cu lichid care are rolul de a scădea temperatura din zona procesorului de pe Medias X 06E. Probabil vă imaginaţi că o bestie de procesor se ascunde la interiorul acestui smartphone, dar e vorba doar despre un quad core Snapdragon 600, acelaşi de pe HTC One.

 

» Motherboard-ul telefonului foloseşte acea fâşie de grafit menţionată anterior, care o va proteja de expunerea la temperaturi mai. NEC Medias X 06E vine cu un un display OLED HD de 4.7 inch, o cameră cu senzor Exmor RS de 13.1 megapixeli şi Android 4.2 drept OS. În plus, telefonul este certificat pentru rezistenţa la apă, la o adâncime de până la 1 metru. Cum sună un astfel de model? Să fie începutul unui trend?

 

 


Sursa: mobilissimo.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.