Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sony Honami îşi face apariţia în noi imagini, de data aceasta pe negru


Jakab
 Share

Recommended Posts

Sony Honami îşi face apariţia în noi imagini, de data aceasta pe negru

 

Sony Honami, cunoscut şi sub numele de cod H2 a apărut recent pe web însoţit de informaţii interesante, dar astăzi vedem şi câteva imagini cu noul model. El aduce cu un Xperia Z, dar cu spate mat şi nu cel glossy din sticlă.

 

Sony-Honami_3-640x359.jpg

 

Handsetul ar putea adopta o carcasă din aluminiu în locul sticlei care era prezentă pe toate laturile lui Xperia Z. Observăm şi o presupusă grila de difuzor în partea inferioară a terminalului, butonul Power de mari dimensiuni care e deja trademark Sony şi pini metalici pentru dock integraţi în carcasă. Jackul audio este plasat în partea superioară, iar în partea dreaptă se afla slotul microSD, cu capac şi un buton dedicat pentru cameră.

 

Sony-Honami_5-640x359.jpg

 

Honami ar urma să debuteze cu o cameră de 20 de megapixeli, procesor Snadpragon 800 quad core de 2.2 GHz şi GPU Adreno 330. Până acum Sony a lansat câte un model pentru fiecare segment, de la phablet la telefoane low end, ba chiar şi un Walkman anul trecut. Honami ar putea fi un cameraphone care să facă să renască seria Cybershot.

 

Sony-Honami_1.jpg

 

Sursă: mobilissimo.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.