Jump to content

Sony lanseaza doua noi playere Walkman - E580 si E380.


u q p u
 Share

Recommended Posts

Sony lanseaza doua noi playere Walkman - E580 si E380.

 

Sony a pregatit doua lansari noi in seria Walkman E, chiar daca segmentul de piata pentru playerele media este in scadere. Noile playere Walkman ofera compatibilitate cu numeroase formate audio, video si foto.

In timp ce Sony Walkman E580 are specificatii comparabile cu iPod Nano, E380 pare un PMP mai modest. Ambele gadgeturi vor sosi pe piata europeana in luna iulie, dar preturile nu au fost anuntate deocamdata.

sony_e-series_walkman_video_mp3_players-580x450_jp.jpg

Sony Walkman E580 are un ecran de 2 inci si baterie care rezista pana la 77 de ore de folosire. Gadgetul va fi disponibil in doua variante de spatiu de stocare, 8GB si 16GB. Formatele audio compatibile includ MP3, WMA, LPCM, AAC, HE-AAC, FLAC si Apple Lossless, in timp fisierele video compatibile sunt AVC, MPEG4 si WMV 9.

Gadgetul va fi lansat cu o pereche de casti MDR-NC31, care reduc zgomotul de fond si cu tehnologiile Clear Bass si Clear Stereo.

Sony Walkman E380 are un ecran mai mic, de doar 1,77 inci si autonomie a bateriei de pana la 30 de ore. Deosebirile fata de Walkman-ul mai performant includ spatiul de stocare de 4 sau 8GB, absenta castilor speciale si a compatibilitatii cu formatele HE-AAC, FLAC, Apple Lossless, AVC si MPEG4. In schimb, E380 are inclus un radio FM.

 

Sursa: Hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.