Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Acer va lansa o super tableta cu procesor Nvidia Tegra 4 si ecran de inalta definitie.


Noxew
 Share

Recommended Posts

bencacer.jpg

 

 

Acer nu a reusit pana acum sa dea lovitura pe piata tabletelor, desi a lansat o serie de astfel de device-uri destul de competitive. Compania nu renunta insa la acest segment de produse si va propune pe piata, in curand, o tableta cu un puternic procesor Nvidia Tegra 4.

 

Noua tableta a celor de la Acer a aparut in rezultatele benchmark PassMark, modelul avand codul TA272HUL. Noua tableta are un chipset Nvidia Tegra 4, asa cum spuneam, cu procesor tactat la 1,8GHz, 2GB RAM si ruleaza Android 4.2.2. Display-ul noii tablete Acer are o rezolutie WQHD (2560 x 1440p).

 

In Passmark, tableta Acer, care nu a fost confirmata de producator, a obtinut un scor de 4533, in timp ce urmatorul device clasat, un Samsung Galaxy SIII, a obtinut 2197 puncte.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.