Jump to content

Ce cărţi nu recomanzi? / Which books don't you recommend?


South M i h a i
 Share

Recommended Posts

mtuIuhh.png

 

ro32.png

 

 

MODEL POSTARE COMENTARIU

 

  • Nickname:
  • Autor:
  • Titlul cărţii:
  • Anul publicării:
  • Genul cărţii:
  • Numărul de pagini:
  • Scurtă descriere:
  • Recenzie personală:

 

REGULAMENT POSTARE COMENTARIU

 

  • Postaţi câte un model separat pentru fiecare carte în parte. Încălcarea acestei reguli va duce la primirea unui avertisment verbal.
  • Postarea unor descrieri şi recenzii personale prea scurte este interzisă. Scrieţi măcar o propoziţie, cu subiect şi predicat. Încălcarea acestei reguli va duce la primirea unui avertisment verbal.
  • Puteţi posta doar o singură dată. Încălcarea acestei reguli va duce la primirea unui avertisment verbal.

 

 

uk32.png

 

 

● MODEL OF POSTING A COMMENT
Nickname:

Author:
Book title:
Publication year:

Genre:
Number of pages:
Short description:
Personal review:


● RULES ABOUT COMMENTS

 

  • Post a separate model for each book. Violation of this rule will result in receiving a verbal warning.
  • Posting a description and personal review that are too short is forbidden. Write at least one full sentence. Violation of this rule will result in receiving a verbal warning.
  • You can only post once. Violation of this rule will result in receiving a verbal warning.

 

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

cum sa fie mara dezamagitor? of... cartile care m-au dezamagit sunt din seria twilight de stephenie meyer... am crezut ca succesul lor se datoreaza si unui talent scriitoricesc... m-am inselat amarnic!

Link to comment
Share on other sites

Ca o nota generala pentru cei care vor mai posta: Capra cu trei iezi, Punguta cu doi bani, etc nu reprezinta carti, ci povestiri, deci va rog nu le mai mentionati.

 

Pe mine m-a dezamagit Luni de fiere, o carte de Pascal Bruckner. Cartea in sine a fost extraordinara, am inteles perfect ceea ce voia personajul principal sa transmita insa lucrurile descrise in carte mi s-au parut absolut oribile si dezgustatoare :/ nu mai citisem niciodata ceva atat de scarbos si care totusi sa para perfect logic, si asta m-a speriat cel mai tare.

O alta carte care m-a dezamagit oarecum a fost Play Me de Laura Ruby, descrierea parea foarte promitatoare insa cartea nu s-a ridicat la asteptarile mele, sau mai bine spus ma asteptam la cu totul altceva din partea personajului principal. Ar mai fi de mentionat si Maitreyi, sfarsitul a lasat de dorit pentru mine :]

Link to comment
Share on other sites

@ Aylin: De regula Pascal Bruckner scrie lucruri scarboase, dar care emana geniu din toti porii :)) Asa a fost si Copilul divin, care m-a facut sa ma cutremur un pic, desi cartea e absolut superba.

Hm, cea mai dezamagitoare carte citita de mine.. As putea spune Ciocoii vechi si noi, nu mi-a placut absolut deloc. In primul rand, e o carte mai mult decat plictisitoare, care sincer nu ar trebui studiata de elevi la scoala. Intotdeauna tinut sa cred ca elevii ar invata mai bine daca orele de curs ar fi facute mai placute de catre profesori. :D

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Ce cărţi nu recomanzi? / Which books don't you recommend?
  • BIS aka OldNab pinned this topic

Nickname: Corina

Autor: Jules Verne

Titlul cărţii: Vulturul de aur

Anul publicării: 1906

Genul cărţii: Povesti pentru copii

Numărul de pagini: 400

Scurtă descriere: "Vulcanul de aur" urmărește doi veri canadieni - Ben Raddle și Summy Skim din Montreal, care moștenesc o proprietate minieră în Klondike. Astfel, ei sunt prinși în goana după aur, întâlnind în periplul lor boli, dezastre, condiții meteorologice extreme și natura umană pervertită de pasiunea pentru aur. Tema textului:aventura Mesajul textului:Iubeste aventura dar nu-ti risca viata;

O mărturisire făcută pe patul de moarte de către Jacques Laurier îi trimite pe cei doi în căutarea unui fabulos vulcan plin cu aur situat pe țărmul Oceanului Arctic. Dar natura și firea umană îi pune în fața unor situații limită, cărora cei doi sunt obligați să le facă față.

Recenzie personală: Nu mi-a placut deoarece am considerat povestea cam plictisitoare.

Edited by Corina
Link to comment
Share on other sites

Nickname:SHC911

Autor:R.J Palacio

Titlul cărţii: Wonder "Minunea"

Anul publicării:14 februarie 2012

Genul cărţii:Aventura, Drama (Nu e unul concret)

Numărul de pagini:320 - 350 

Scurtă descriere: In acest roman se spune ca autorul porneste de la ideea,, nu judeca dupa aparente"si povesteste cu sensibilitate si umor viata unui baietel pe nume August Puliman de 10 ani. Acest baietel s-a nascut cu o teribila diformare faciala.Pentru proetejarea vorbelo si privirilor rautacioase ale oamenilor parintii il educa acasa, dar intr-o zi parinri hotarasc pentru a-i face o viata buna băiețelui il duce la o scoala normala. Acolo el isi face un prieten pe nume Jack care se intelegeau de minune nu era deranjat de problema luo Augustin. Dupa aceea tot asa se imprieteneste cu o fata pe nume Summer.Ea il considera pe Auggy ceilalți copii se comportau urat cu Augustin il porecleau monstrul. Intr-o zi eu merg intr-o excursie si vine prima incaierare cu copii din clasa a 7 a. Dupa acest urat incident el ajunge sa fie normal cu ochi si sa se înțeleagă cu toti copii

Recenzie personală: Eu cred ca aceasta carte nu prea merita de citit, deoarece are aspecte tragice si un final destul de banal. Pentru doritori, e si film

Link to comment
Share on other sites

Nickname: Berlin

Autor: Marin Sorescu

Titlul cărţii: Iona

Anul publicării: 1968

Genul cărţii: Tragedie

Numărul de pagini: aprox. 100 

Scurtă descriere: Este vorba despre in om blocat in burta unei balene care vorbeste singur din disperarea de a scapa din acel loc.

Recenzie personală: Nu cititi vreodata aceasta carte, pierdere de timp majora. Ea contine un mesaj destul de semnificativ dar daca nu esti cu adevarat un cititor de literatura nu ai cum sa il intelegi.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, .Rizakkk said:

Greuceanu sincer

Vei primi un avertisment verbal pentru acest post. Exista modele de postare, puteai verifica prima pagina al acestui topic inainte sa postezi.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: Zeyrox.

Autor: Viktor Frankl

Titlul cărţii: Omul in cautarea sensului vetii

Anul publicării: 2018

Genul cărţii: Tragedie

Numărul de pagini: 100

Scurtă descriere: Este vorba de evreii din lagherul de la Auschwitz.

Recenzie personală: Cartea este o carte bunicica, dar faptul ca descrie ce s-a intamplat in acele momente tragice, o face o carte trista si nu recomand.

 
Link to comment
Share on other sites

  • Nickname: McLovin
  • Autor: Variious Artists
  • Titlul cărţii: The Holy Bible
  • Anul publicării: Nu se știe.
  • Genul cărţii: Spirituală 
  • Numărul de pagini: Variază, standard 1,200
  • Scurtă descriere: De la Adan și Eva, printr-un Abel și încă un frațior, prin Arca lui Noe, câteva generații de copii și poof.: să fii bun cu semenii săi.
  • Recenzie personală: Chiar este nevoie ca cineva să-ți spună cum să-ți trăiești viața? 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.