Jump to content

Prezentare - KhaleDy

SQ Carut Picioare
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: KhaleDy .
  • Prenume: George .
  • Varsta: 17.
  • Locatia: Turnu Magurele .
  • Ocupatie: Elev.
  • Jocul(rile) preferat(e): Counter Strike (Surf / DeathRun / Cs / Jail Break / GunGame), Gta San Andreas Multi Player, Fifa (2007 / 2008 / 2009), Left 4 Dead, Serious Sam (2, 3).
  • Hobby-urile tale: Fotbalul (Nu de performanta), Tenisul de camp (Performanta), Ciclismul montan, Escaladarile (Cea mai mare escaladare care am facuto a fost de 65 de metri, pe o stanca, dispunand de echipamentul specific de protectie si cordoane de siguranta).
  • Interese: Dupa terminarea studiilor vreau sa ma mut in Detroit (Statele Unite ale Americii), si sa imi cumpar masina visurilor mele Volkswagen Passat model 2007.
  • O descriere despre tine: Ma numesc George, am 17 ani impliniti acum 2 luni. Am trecut in clasa a12-a la Liceul Teoretic "Marin Preda" Turnu Magurele, studiez la profilul Matematica - Informatica. Vreau sa obtin o medie peste 8 la examenul de Bacalaureat, facultatea pe care vreau sa o urmez este "Facultatea de Cibernetica Bucuresti", unchiul meu este decan in aceasta institutie de invatamant. Dupa terminarea studiilor si aici, imi doresc sa plec in Detroit (S.U.A), multi o sa va intrebati: "De ce vrea asta sa plece?", imi doresc sa plec din Romania pentru ca aici daca ai facultate cat si masterat nu ai ce sa faci cu ele. Pentru ca locurile de munca in domeniul "Cibernetica" nu prea exista, mai ales in orasul meu. Am un prieten care a urmat aceleasi studii ca si mie iar acum lucreaza in New Orleans, gasirea unui loc de munca stabil nu a fost chiar atat de complicata, ajuns acolo a stat cam 2 saptamani pana si-a gasit un loc de munca la o companie din acel oras. Si personal ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa urmeze o facultate cu renume de la noi din tara, dupa absolvirea acesteia, sa plece cat mai repede din Romania. Si mai dau inca un sfat sa nu plece in tari precum: "Spania, Italia, Germania", sau oricare alta tara membra a U.E pentru ca in Europa "Criza Mondiala Financiara" a afectat toate tarile puternice. In schimb in tarile care nu sunt membre U.E si care sunt independente, "Criza" nu este atat de dezvoltata cum este in Europa.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Avand in vedere ca este vara, si am foarte mult timp liber la dizpozitie, am decis ca trebuie sa imi gasesc o ocupatie .
  • Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei "Prezentari", si sunt sigur ca unii nu vor citii tot ceea ce am avut de spus. Va multumesc inca odata!

Edited by KhaleDy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.