Jump to content

Volan

SHaRRy94
 Share

Recommended Posts

Nume: sharry

Ce problema ai?: imi trage dreapta in jocuri

O scurta descriere a situatiei: am un volan mirya cu pedale pt PC si l-am folosit destul de des, iar de ceva timp cand intru intr-un joc in loc sa imi mearga masina in linie dreapta o ia spre dreapta nu mult...

Screenshot:

Alte precizari: am incercat mai multe jocuri , l-am desfacut si nu vad nimic in neregula .. daca a mai avut cnv o asemenea problema

Conecteaza volanul la calculator, du-te in Control Panel -> Devices and Printers si il vei gasi acolo. Dai click dreapta pe el, properties si cauta pe acolo Calibrate sau Recalibrate. Acolo vei avea un punct care o sa "traga dreapta", ca si volanul. Tragi stanga de volan pana se centreaza punctul si apesi pe Ok sau Save.

ai verificat setarile jocului? poate fi de la tastatura, eu unul aveam aceasta problema. Cand am scos tastatura mergea ;). Incearca

Am incercat dar nu merge.. mersi oricum de sfat

Conecteaza volanul la calculator, du-te in Control Panel -> Devices and Printers si il vei gasi acolo. Dai click dreapta pe el, properties si cauta pe acolo Calibrate sau Recalibrate. Acolo vei avea un punct care o sa "traga dreapta", ca si volanul. Tragi stanga de volan pana se centreaza punctul si apesi pe Ok sau Save.

da o sa incerc dar maine cand il desfac caci are inauntru un arc pe care am uitat sa il fixez la loc dupa ce am umblat eu... Revin cu edit pe maine ! mersi

Posibil sa so fi ars ceva la el de trage dreapta, de la setariile din pc nu cred ca are vreo legatura, adica daca nu ai umblat acolo nu vad de ce ar fi. Incearca sa te duci cu el la un servis de calculatoare si explica-le celor de acolo ce se inatampla si poate te rezolva ei...parerea mea, acum faci ce sti tu mai bine.

Am rezolvat problema.. l-am desfacut si inauntru avea o rotita mica pentru reglaj.. ei si nu era centrata bine , probabil s-a dereglat cand am jucat un joc cu off road si am tras tare de el.

Multumesc la toti pt ajutor... ma bag la euro truck 2 lol sper sa nu il fac praf

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.