Jump to content

Android întrece iOS la livrările de tablete în trimestrul 2, Windows câştiga cota de piaţă


Jakab
 Share

Recommended Posts

Android întrece iOS la livrările de tablete în trimestrul 2, Windows câştiga cota de piaţă

 

Cei de la Strategy Analytics au noi cifre cu privire la livrările de tablete Android şi iOS, dar şi Windows. Per total, livrările globale de tablete au crescut în trimestrul 2, conform Strategy Analytics, cu 51.7 milioane de unităţi oferite spre vânzare în ultimele 3 luni.

 

new-nexus-7-vs-rivals.jpg

 

Numărul de mai sus reprezintă o creştere cu 43% faţă de perioada similară a anului trecut, iar pentru o mare parte din livrări Android este responsabil. Platformă mobilă a celor de la Google a ajuns de la 18.5 milioane la 34.6 milioane de unităţi livrate, iar gigantul motoarelor de căutare deţine acum 67% din cota de piaţă a segmentului tablete.

 

Pentru Apple cifrele sunt mai puţin îmbucurătoare, cu o scădere de la 17 la 14.6 milioane de unităţi iPad, aşa cum probabil ştiaţi deja din materiale anterioare. Cota sa de piaţă a ajuns la 28.3%, iar surpriza din statistici este Microsoft, cu o creştere în livrări faţă de anul trecut şi o cotă de piaţă de 4.5%. Cu una sau două noi tablete Amazon gata de lansare, viitoare tablete 8 core cu CPU Mediatek şi posibil şi o super tableta Samsung cu ecran de 12 inch, Android mai are loc să crească şi în trimestrul viitor.

 

Sursă: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/statistici/android-intrece-ios-la-livrarile-de-tablete-in-trimestrul-2--windows-castiga-cota-de-piata_17914.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.