Jump to content

Indemanare extrema


F4L AlexM
 Share

Recommended Posts

Indemanare extrema este un joc in care iti poti testa abilitatile de a face mai multe lucruri deodata. Este foarte simplu, cu cat avansezi in level, joci mai multe jocuri deodata. La inceput un joc, dupa doua etc. Aparent pare usor insa nu va lasati pacaliti de acest lucru si incercati sa dati tot ce e mai bun din voi si sa fiti mereu cu ochii in patru.

 

 

Instructiuni Indemanare extrema: tastatura-sageti2.jpg Echilibru pentru prima proba tastatura-sageti3.jpg Deplsare sus/jos pentru proba 2

 

Descriere Indemanare extrema: Acesta este mai mult decat un joc de indemanare, este cel mai greu joc de indemanare, este un joc imposibil de trecut. Incearca sa dai dovada de multa rapiditate si echilibru pentur a reusi sa treci de fiecare proba. Dupa ce ai trecut o proba, va trebui sa joci doua jocuri in acelasi timp, apoi trei, apoi patru, pana vei pierde. Sa vedem cat timp poti rezista.

 

Cum se joaca Indemanare extrema: Apasa butonul PLAY pentruur a incepe jocul. In acest joc vei folosi sagetile stanga/dreapta, sagetiel sus, jos si tastele W/S si A/D. Fiecare dintre taste corespunde unui anumit joc, vei primi mai multe detalii in joc, inainte de fiecare proba. Incearca sa rezisti cat mai mult, dand dovada de multa indemanare si rapiditate.

 

 

Site:

Click!

 

  • Astept parerile voastre legate de joc si eventual scorul vostru record. Recordul meu a fost doar de 58. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.