Jump to content

Avispa Rifa - Legende / Legends

Letzgo
 Share

Recommended Posts

• Nick: [Deea]Shakira
  • Level: 100
  • Factiune: Civillian
  • Ce doresti sa le spui: In mare parte felicitari ca ati luat orasu, chiar daca nu ati avut adversari, 14 ELC si wipe 69 PMB, am facut destule pe aici, editari forum, schimbari prin factiune, cand am primit functia au cerut sa nu mai bag sau sa refac vechea Rifa, SKY a vrut sa ii ofer functia, dar am refuzat, cu toate ca am facut aproximativ o factiune la fel de buna, 11 zone cucerite cu VIP in 69, si echipa lui Beyond si care mai era atunci, Gigal si altii, dar ce ma deranjeaza si este aiurea e ca voi nu ati avut wipe recent, eu am preluat factiunea de la wipe adica cu 0 membrii, am stat cu functia 6-7 luni, am renuntat din cauza adminului, cu functia de adm am stat o luna, am renuntat si la functia de adm din cauza bacului, dupa inca o luna ati luat voi orasul, o luna si umpic, deci wipe nu a fost recent, a fost de 9 luni cam asa. Oricum, merci Zeom de ajutor si ca nu m-ai trecut pe lista, nu au fost war-uri calumea pentru castigarea orasului. Am primit diferite PM-uri si mi-au zis ca nu a fos bataie de cap se castiga la influenta. De retinut, nu ati plecat de la wipe, si apropo + o zona in LS e de la Verdant ca a primit si ea wipe, nu mai zic nimic, doar sa nu uitati cum ati castigat orasul, dar sper sa mai fiti in rifa cand revin dupa bac si sa mai ramana jucatorii de acum, o sa ne revedem toti la war-uri, dar ma voi intoarce de unde am plecat si sper ca si cu cine m-o ajutat. Succes si aveti grija, GSB jumate din SF ca castiga, prea talentat SKY.Beleaua si clanul VIP.

De data aceasta este:

#SFGREENBYSTAFF

Edited by Deea Shakira

Nume: Outlaws, RPG2

Nivel: 47
Facțiune: LVSI(rank 3)
Mesajul tău: Felicitari celor de pe aceasta lista!!