Jump to content

RPG.B-Zone.Ro Presentation

Kelton

Prezentare  

269 members have voted

1. 1. Care prezentare v-a plăcut mai mult?

Recommended Posts

Prima prezentare , este mai ampla , iti da detalii concrete , nu este plictisitor , actiunea este cuprinzatoare .

A doua este mai reusita din punct de vedere al calitatii vizuale dar prea scurt si nu prea iti da o impresie buna.

Propria opinie , no offence , felicitari amandurora!

Am votat prima prezentare , chiar daca dureaza 8 minute , aceasta prezentare arata noilor jucatori ca sunt ajutati inca de la inceput si sunt explicate factiunile mai in detaliu.

Propun sa ramanem la actuala prezentare, am si niste argumente. Prima prezentare, calitate proasta si mult prea plictisitoare, deja la minutul 3-4 am inceput sa dau "fast foward". Prezentarea 2, calitate la fel de proasta si nu prea intelegi nimic din ea, adica.. chiar nimic.

Dar daca e necesar sa votam una din ele, as prefera prezentarea 1 macar prezinta mai bine serverul. Poate data viitoare lucreaza impreuna cei doi si fac ceva mai bun..

Ambele videoclipuri sunt foarte bine realizate, dar eu consider ca primul este mult mai bun. El ofera detalii despre masinile de tutorial, factiuni, dar si despre ceea ce se intampla pe server. Deci, prima prezentare.

Felicitari pentru munca depusa!

Am votat prima. Imi place mai mult deoarece este mai bine realizata, mai detaliata, dar calitatea filmarii nu este tocmai perfecta, nu are claritate. Felicitari tuturor celor care au muncit !

Suuper mi-a placut foarte mult. Am votat prima ca e mai bine realizata, dar si a doua nu e rea.

Am o intrebare -> Cum se numeste muzica din prezentarea 1 minutul 5:38 ?

Voi aduce argumente pentru cele 2 videoclipuri, atat PRO cat si CONTRA pentru a-mi motiva alegere:

Prezentarea NR.1:

PRO:

-Este detaliata si cuprinzatoare;

-Are melodii mult mai atractive;

-Modul de prezentare este intradevar foarte interesant, determinandu-te sa incerci serverul;

-Chiar daca tine 8 minute, personal, am fost mult mai captivat decat la a doua prezentare;

CONTRA:

-Nu inteleg ce cauta taximetristul acela care devine membru Bratva.

CE AS ADAUGA:

-Prezentarea sistemului de eventuri;

-Prezentarea sistemului de turfuri;

-Prezentarea unui pact de protectie dintre o mafie si o factiune pasnica.

Prezentarea NR. 2:

PRO:

-In afara de faptul ca este scurta si o obiect nu vad alt argument PRO.

CONTRA:

-Efectul respectiv, cel care intuneca marginile, mi se pare ca da un aspect de film de drama prezentarii. Dupa parerea mea, mai bine era sa fie cat mai dinamic.

CE AS SCHIMBA:

-Foarte multe lucruri, deci nu are rost sa insir aici toate "schimbarile" mele.

Nota catre cititori:

Cu siguranta imi veti spune: "Dar de ce comentezi tu aiurea?" sau "Daca nu-ti convine si ai de comentat la ambele prezentari, de ce nu ai facut-o tu?". Ei bine, am avut intentia sa ajut, creand chiar eu o prezentare, deoarece ma pricep in domeniul editarii video si stiu sa atrag publicul. Din pacate, PC-ul meu este mai vechi, iar filmatul ar fi fost o problema, fiind mai de proasta calitate. Din acelasi motiv nu mai creez videoclipuri foarte des in general. Daca ar fi fost dispus cineva sa ma ajute cu filmatul (de incredere si sa stiu ca filmeaza nu ca sta si nu face nimic, facandu-ma de ras, persoane care nu filmeaza ca lumea etc..) as fi creat o prezentare, dar cum nu a fost nimeni dispus sa ma ajute, am ales sa nu particip la aceasta activitate.

Intr-adevar prima parte este mai lunga, dar in acelasi timp capteaza si atentia. Votez un videoclip cu simboluri, actiune si care prezinta mai multe decat un simplu slide care il face orice player. Ar fi frumos sa se adauge ambele + actuala prezentare de pe RPG.

Am votat prima prezentare deoarece dupa parerea mea este mult mai bine realizata.

A fost mult mai bine explicat,mai multe detalii,si toate factiunile fiecare imparte cu ce se ocupa.

Daca un player s-ar apuca acuma sa joace si mai intai s-ar uita la prima prezentare nu cred ca nu s-ar descurca.Dar multi nu se descurca pe forum cand sa aplice intr-o factiune mafie sau departament, deci propunerea mea este sa faceti o prezentare si a forumului.In rest a iesit foarte bine.Felicitari, BIG LIKE!!!

Am votat prima prezentare deoarece este mai detaliata poti sa intelegi totul din aceasta prezentare chiar daca sunt mici erori care se pot rezolva.

A doua prezentare a fost mai seaca adica a prezentat doar HQ-urile de pe server si unele activitati.

Prin urmare Vote 1.

Prezentarea 1 este mult mai frumoasă şi mai complexă faţă de a doua, dar totuşi mai are nevoie de ceva... care să te atragă.

Prezentarea 2 este total off-topic.

Desi calitatea primei parti nu e chiar asa de stralucita cred ca ar atrage mai multi playeri fiindca e explicat cate putin din fiecare factiune!

Votez prima prezentare si nu in ultimul rand felicitari celor 2 care au contribuit la aceste 2 prezentari! :)

Am votat a doua prezentare, scurta și la obiect, cum au zis și cei de sus.

Prima varianta e detaliata și poate aduce jucători, însă calitatea și efectul, lasă de dorit, ar fi trebuit HD și un efect mai bun, în + tine 8 minute.

A doua prezentare e perfecta, doar ca efectul e prea închis.

Pararea mea personala, ambele prezentări ar mai trebui lucrate!

Am votat pentru Preentarea 1 ! Foarte bine lucrat. Se vede ca fiecare Player a muncit pentru acea Prezentare! Au ajutat fiecare cum a putut pentru a realiza un video excelent! Felicitari pentru munca depusa!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.