Jump to content

RPG.B-Zone.Ro Presentation

Kelton

Prezentare  

269 members have voted

1. 1. Care prezentare v-a plăcut mai mult?

Recommended Posts

Votez partea 1,este mai lunga mai la subiesct si frumoasa.

Gandeste-te ca daca e mai lunga, nu o sa stea nimeni dinafara comunitatii sa se uite la video-ul ala de 8 minute jumate... Ce-i drept, prima e prea scurta, trebuia realizat un video de 4, maxim 5 minute.

Dupa parerea mea, primul videoclip este mult mai reusit.

In primul rand, este mult mai complex, prezentand vehiculele, fara de care nu s-ar descurca.

In al doilea rand, prezentarea factiunilor pasnice ajuta destul de mult. Imi place accidentul dintre taximetristi, iar ambulanta intervine. Ati legat unele intamplari, asdar va felicit!

Dupa parerea mea, primul videoclip este mult mai reusit.

In primul rand, este mult mai complex, prezentand vehiculele, fara de care nu s-ar descurca.

In al doilea rand, prezentarea factiunilor pasnice ajuta destul de mult. Imi place accidentul dintre taximetristi, iar ambulanta intervine. Ati legat unele intamplari, asdar va felicit!

Multumim!

Ambele prezentari m-au lasat cu gura cascata. In primul rand, felicitari pentru munca depusa!

In al doilea rand, nu stiu daca o sa o luati in nume de rau, dar unele faze sunt cam "exagerate". Chiar m-as bucura sa vad asa de multa actiune din partea factiunilor, departamentele sa isi poata face treaba, factiunile pasnice sa intretina serverul prin ordinea pe strazi, transportul rapid, etc.

Votez prezentarea 1 totusi, cu gandul ca intr-o zi voi vedea asa ceva pe server.

In primul videoclip este prezentata viata unui jucator mai mult decat serverul. Insa, imi place ca parcurge toate factiunile si ca exista o legatura de la un cadru la altul. Un mare minus este lipsa aparitiei joburilor secundare, a primarului si a anumitor evenimente gen waruri si rob.

Din al doilea videoclip nu se intelege aproape nimic, sunt unele secvente care nu au nicio logica, se vede ceasul in coltul din dreapta sus si sunt omise doua factiuni(Taxi SF si Hitmen).

Nu m-am putut abtine asa ca incep. ( Inainte de a comenta cineva, nu am putut sa fac si eu o prezentarea deoarece mi s-a "stricat" jocul. L-am reinstalat dar toate modurile au disparut. Fara moduri nu puteam face filmul, trebuie sa dea bine pe sticla, nu? )

Prima prezentare ( Gang_Mihai ): Stiu ca e a lui Gang. Numai el putea face o prezentare asa de lunga. A mai avut o tentativa la fel de esuata.

- Ala nu e 720p. Ma fac popa si il urmez pe R3g3 daca ala e 720p. La o prezentare de un asemenea gen, de o asemenea incarcatura, prima si prima data cel care urmareste se uita la claritatea imaginii. Asta pica din start.

- Nu poti face o prezentare de 8 minute. Cel care urmareste prezentarea ori adoarme pe tastatura, ori isi baga picioarele si se apuca de tetris.

- Scrisul. De ce asa de mare si ce e cu fontul ala? Nu arata deloc bine.

- Scrisul in... engleza. Inteleg ca e limba universala dar totusi, e server romanesc. Cel mai bine era sa faci o versiune in romana si una in engleza. Si la engleza mai ai anumite greseli.

- La prezentarea masinilor pe level ( sau ce o mai fi aia ). Se misca camera - se blureaza totul - apoi se revine la un mod static si se clarifica imaginea. De ce? Ce efect mai e si ala?

- Din cate stiu eu School Instructors nu invata jucatorii. Ci jucatorii sunt deja informati de pe forum si apoi dau testele pentru licente.

- Nu poti sa devii un membru al staff-ului. Ei te aleg pe tine.

- Unde sunt job-urile? Eu daca as fi un strain as crede ca nu sunt job-uri, masini primesti moca si te alaturi factiunilor.

- Ma deranjeaza ca li se vad numele jucatorilor. E prezentare sau in game footage?

A doua prezentare ( Sebi_Jr ): El si numai el. A incarcat video-ul ala cu sute de efecte, dar nu toate inutile. De aia se vede si asa de intunecat.

- De la efectele alea vizuale iti poti "strica" ochii. Vorbesc foarte serios. Incearca in casa sa stingi si sa aprinzi becul si sa te uiti la bec in tot acest timp. Cam asa e si aici.

- Un plus pentru imagine. Dar totusi am impresia ca ma uit la video prin gaura cheii.

- 1:46 -> WTF?! Taximetristii dau ture prin desert. Probabil au rapit clientii si acum ii duc in SF la produs.

- La fel, unde sunt job-urile?

N-am avut ce face si am votat a doua prezentare. Chiar imi place melodia si felul in care este scoasa in evidenta prin imagini.

Parerea mea este ca partea asta cu prezentarea server-ului a fost facuta in graba. De ce ii pui sa faca in parte prezentari cand poti sa ii unesti pentru a face o capodopera? Trebuia formata o echipa ( cum am incercat si eu dar... ): Gang se pricepea la sunet, Sebi la efecte, X la imagine, Y cu locatiile, Z care se pricepea in photoshop si ne ajuta la fonturi / culoare s.a.m.d. Lucrau toti la un scenariu ( impreuna cu Kelton ) si de acolo iesea frumusete de film / prezentare. I-am zis asta si lui Royce. Sper sa se refaca si sa iasa ceva frumos.

Prima prezentare ( Gang_Mihai ): Stiu ca e a lui Gang. Numai el putea face o prezentare asa de lunga. A mai avut o tentativa la fel de esuata.

- Ala nu e 720p. Ma fac popa si il urmez pe R3g3 daca ala e 720p. La o prezentare de un asemenea gen, de o asemenea incarcatura, prima si prima data cel care urmareste se uita la claritatea imaginii. Asta pica din start.

- Nu poti face o prezentare de 8 minute. Cel care urmareste prezentarea ori adoarme pe tastatura, ori isi baga picioarele si se apuca de tetris.

- Scrisul in... engleza. Inteleg ca e limba universala dar totusi, e server romanesc. Cel mai bine era sa faci o versiune in romana si una in engleza. Si la engleza mai ai anumite greseli.

- La prezentarea masinilor pe level ( sau ce o mai fi aia ). Se misca camera - se blureaza totul - apoi se revine la un mod static si se clarifica imaginea. De ce? Ce efect mai e si ala?

- Din cate stiu eu School Instructors nu invata jucatorii. Ci jucatorii sunt deja informati de pe forum si apoi dau testele pentru licente.

- Nu poti sa devii un membru al staff-ului. Ei te aleg pe tine.

- Unde sunt job-urile? Eu daca as fi un strain as crede ca nu sunt job-uri, masini primesti moca si te alaturi factiunilor.

- Ma deranjeaza ca li se vad numele jucatorilor. E prezentare sau in game footage?

Eu doar am facut ce mi`a spus kelton, i`am zis ca iese cam lunga, asta a fost alegerea lui, mai mi`am dat si eu parerea, dar au fost mici retusuri.

Pai, fontul este Arial, M-am gandi ca va atrage mai mult atentia, de aceea este mai mare.

Kelton a vrut in engleza, si greselile nu sunt ale mele, toate textele au fost scrise de el .

Am dat fastmotion dupa cum vezi, am bagat acel blur deoarece fasmotion iti da senzatia de ceata si se vedea urat, am facut asta sa mai economisesc cateva secunde.

In legatura cu calitatea, prezentarea va fi refacuta, pe 1080p cu moduri vizuale si diferite chestii, poate mai reusim sa si scurtam din ea cumva, o sa vad ce zice kelton.

Pentru cei care au cerut melodiile din Prezentarea 1.

00:00 - 00:18 - nu mai stiu exact cum se numea, stiu ca ii spunea ceva de genu " The Poitions"

00:18 - 01:05 -

01:05 - 01:45 -

01:45 - 02:25 -

02:25 - 03:02 -

03:02 - 05:28 -

05:28 - 06:07 -

06:07 - 07:36 -

07:36 - 08:28 -

08:28 - 08:38 -

Parerea mea este ca nu ai cum sa foloesti niciuna din cele doua. Prima prezentare e prea lunga, iar a 2-a are efecte aiurea, scrisul dureaza mai putin de 1 secunda (vezi 69 Pier mobs) plus ca e negru pe negru si nu se intelege nimic, sunt cateva faze care nu au nicio logica.

Primul videoclip e frumos detaliat, dar sunt multe secvente care se pot scoate.

Ar fi mai frumos daca la inceput / sfarsit de videoclip se dau cateva detalii despre server (joburi, masini de tutorial, eventuri, nume de factiuni, level necesar si alte lucruri de baza), aceste detalii sa nu dureze mai mult de 30-45 de secunde, iar apoi pentru inca un minut jumate, cel mult doua, sa se prezinte putin factiunile cum s-a facut in primul videoclip (la politie sa arate masini care se duc dupa toti membrii gangurilor (sa fie 2-3 membri din fiecare gang adunati la Jizzy, iar deasupra fiecarui gang sa scrie numele pentru cateva secunde) ), la Hitmen cum a fost si in primul si la restu' factiunilor pasnice doar cateva secunde (nu cum a fost la School Instructor).

Iar negrul ala nu merge deloc, trebuie ceva mai deschis si fara atatea efecte. Cu cat e mai simplu cu atat e mai bun.

Prin urmare, parerea mea este sa se modifice al 2-lea videoclip si eventual sa se adauge cateva din cele spuse mai sus, iar primul videoclip sa fie un fel de v2, adica ceva mai detaliat, iar amandoua prezentarile sa fie postate una sub alta. Cea scurta sa se numeasca "Sneak peak" si cea lunga ceva la fel de sugestiv.

Parerea mea este ca nu ai cum sa foloesti niciuna din cele doua. Prima prezentare e prea lunga, iar a 2-a are efecte aiurea, scrisul dureaza mai putin de 1 secunda (vezi 69 Pier mobs) plus ca e negru pe negru si nu se intelege nimic, sunt cateva faze care nu au nicio logica.

Primul videoclip e frumos detaliat, dar sunt multe secvente care se pot scoate.

Ar fi mai frumos daca la inceput / sfarsit de videoclip se dau cateva detalii despre server (joburi, masini de tutorial, eventuri, nume de factiuni, level necesar si alte lucruri de baza), aceste detalii sa nu dureze mai mult de 30-45 de secunde, iar apoi pentru inca un minut jumate, cel mult doua, sa se prezinte putin factiunile cum s-a facut in primul videoclip (la politie sa arate masini care se duc dupa toti membrii gangurilor (sa fie 2-3 membri din fiecare gang adunati la Jizzy, iar deasupra fiecarui gang sa scrie numele pentru cateva secunde) ), la Hitmen cum a fost si in primul si la restu' factiunilor pasnice doar cateva secunde (nu cum a fost la School Instructor).

Iar negrul ala nu merge deloc, trebuie ceva mai deschis si fara atatea efecte. Cu cat e mai simplu cu atat e mai bun.

Prin urmare, parerea mea este sa se modifice al 2-lea videoclip si eventual sa se adauge cateva din cele spuse mai sus, iar primul videoclip sa fie un fel de v2, adica ceva mai detaliat, iar amandoua prezentarile sa fie postate una sub alta. Cea scurta sa se numeasca "Sneak peak" si cea lunga ceva la fel de sugestiv.

Este o idee buna. O sa vorbesc cu Gang_Mihai si Kelton sa vedem ce putem face.

Cat despre scrisul de la inceput a fost pus de Kelton pe YouTube si a stricat calitatea filmului.

Filmul original era fara acel scris pentru a surprinde jucatorul sa intre pe server/forum sa se documenteze despre acele factiuni.

Votez prezentarea 2.

De ce?

• Este o prezentare mult mai bine sincronizată cu muzica de pe fundal.
  • Este mult mai scurtă ceea ce va capta atenția eventualilor playeri.
  • Deși nu cuprinde toate elementele serverelor B-Zone lasă o urmă misterioasă, care atrage mult mai mult.
  • Prima prezentare este foarte lungă și sincer nu mă atrage la fel de mult.

Eu nu știu cum gândiți voi, dar eu unul aș vrea să știu cât mai multe detalii posibile despre un server înainte să mă arunc pe el dacă aș fi începător.

De ce să fie scurtă? Noobul de rând care habar nu are să joace e interesat ce se întâmplă acolo și ce se poate face. În 2-3 minute nu poți decât să-i arunci niște imagini care trebuie să le descâlcească el și să-și dea seama ce ar trebui să însemne.

Dacă era să fie scoasă povestea din prima prezentare dura mai puțin, dar nu era atât de interesantă. Chiar dacă voi nu ați sta să vedeți o prezentare completă pentru că deja cunoașteți serverul, alții ar face-o.

O să vedem dacă și cum o refacem pe viitor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.