Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[B-Zone] Cum să încarci videoclipuri pe YouTube într-un timp mai scurt


Kev1nster
 Share

Recommended Posts

Cum să încarci videoclipuri pe YouTube într-un timp mai scurt

 

Aveți probleme cu conexiunea de internet? Vă e teamă să încărcați un videoclip cu o rezoluție mare pentru că va dura foarte mult timp să-l încărcați? Nu mai aveți de ce să vă faceți griji. În următorul tutorial vă voi explica cum să faceți ca să comprimați fișierele video încât să le puteți încărca mai repede cu o rezoluție foarte mare (chiar și 1080p).

 

Pentru asta, trebuie să modificați extensia fișierului. Majoritatea programelor de recording salvează în .avi, dar .avi este o extensie care consumă destul de mult spațiu și nu este favorabil pentru cei care vor să încarce videoclipul respectiv pe un site de video sharing, mai ales dacă au o conexiune slabă de internet.

Cea mai bună extensie în care să convertiți fișierele video este .flv. De ce? Dimensiunea fișierului este foarte mică, păstrează rezoluția fișierului inițial, are același număr de FPS ca și fișierul original și, automat, e mai ușor de încărcat. Drept exemplu: Am înregistrat un joc în 1080p timp de 8 minute, iar dimensiunea fișierului era de 9 GB. După conversie, a ajuns sub 300 MB și calitatea a fost aceeași.

 

Dacă nu cunoașteți vreun program pentru conversia fișierelor video, contactați-mă printr-un PM și vă voi da câteva exemple de programe care vă pot ajuta cu ușurință în acest domeniu.

 

Ca și pași, nu e așa de greu, trebuie:

 

1. Să descărcați un program care vă poate converti fișierul în extensia dorită.

2. Să selectați "convert to .FLV" sau după ce ați dat click pe Import... sau Add Video și salvați folosiți extensia .flv după numele fișierului.

3. Încărcați fișierul mult mai rapid, la aceeași rezoluție.

 

*Pentru orice problemă întâmpinată îmi puteți da PM și vă voi ajuta cu plăcere.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.