Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung pregătește tablete “Retina” cu SnapDragon 800 și Exynos 5 Octa


Leventhe
 Share

Recommended Posts

Deja v-am relatat despre noile tablete de la Samsung care vin cu ecrane mari și accesorii utile precum un Stylus Pen. Se pare că numele celor două tablete vor fi SM-P900 și SM-P600, iar ecranele vor fi de 12.1 inch pentru primul model și 10 inch pentru cel de-al doilea.

 

x500-samsung-exynos-5420.jpg

 

Zvonurile spun că Samsung va folosi noua versiune a puternicului SoC (system-on-chip) Exynos 5 Octa pentru a motoriza versiunea de 12 inch. Mișcarea este logică având în vedere că este nevoie de un procesor destul de puternic, care să se descurce cu o rezoluție de 2560 pe 1600 pixeli. V-am mai relatat deja despre noul Exynos 5 Octa, cunoscut și cum numele de Exynos 5420.

 

x700-Qualcomm-Snapdragon-800.jpg

 

Samsung SM-P600, modelul de 10 inch, pare să folosească o altă soluție tehnică. Într-o mișcare destul de interesantă, Samsung se pare că va apela la cea mai puternică implementare a arhitecturii Krait 400, de la Qualcomm. Vorbim despre puternicul SnapDragon 800 care se pare că va anima ecranul care vine cu aceeași rezoluție impresionantă.

 

x600-wpid-samsung-galaxy-tab-plus.jpg

 

Se pare că Samsung se pregătește să muște din nou din cota de piață a celor de la Apple, care se află în continuă scădere, de câteva luni.

 

Sursa: http://laptopnews.ro/samsung-pregateste-tablete-retina-cu-snapdragon-800-si-exynos-5-octa.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.