Jump to content

Garmin lanseaza doua noi GPS-uri pentru biciclisti.


Noxew
 Share

Recommended Posts

GPS-ul poate fi la fel de important pentru biciclisti ca si pentru soferi, iar Garmin lanseaza doua dispozitive noi care sunt extrem de utile si pe doua roti. Noile GPS-uri Garmin, Edge Touring si Edge Touring Plus, ofera optiuni de navigare complexe pentru navetisti, sportivi de performanta sau pasionatii de mountain biking.

 

Gadgeturile Garmin sunt rezistente la apa includ o functionalitate completa de GPS, adaptata special nevoilor biciclistilor. Ecranul tactil de 2,6 inci poate fi utilizat si atunci cand este ud sau cand biciclistul poarta manusi, iar GPS-urile Garmin pentru bicicleta au si un sistem de prindere universal, care permite mutarea lor cu usurinta de pe o bicicleta pe alta.

 

 

garmin-edge-touring-gps-bicycle.jpg

 

 

Garmin Edge Touring include o baterie cu autonomie de 17 ore, care poate fi extinsa cu inca 20 ore prin utilizarea unui acumulator extern cu incarcare solara. GPS-urile pentru biciclisti includ si harti pr-instalate, cu detalii despre atractii locale si durata medie a traseelor selectate.

 

Promovat ca versiune premium, Garmin Edge Touring Plus include alte optiuni utile pentru sportivii de performanta: un altimetru barometric, care masoara datele exacte despre urcarea si coborarea in altitudine, alaturi de un monitor pentru puls si compatibilitate ANT.

 

Garmin nu a oferit o data de lansare concreta, dar cele doua GPS-uri pentru biciclisti vor sosi pe piata in aceasta toamna la preturile de 250 si 300 dolari.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.