Jump to content

Frankensteins Army 2013

Anaser
 Share

Recommended Posts

Chilean_pan_pipes.jpg

"Armata lui Frankenstein" este o bestie perfectă. Această caracteristică de groază realizata de regizorul Richard Raaphorst și scriitorul Chris Mitchell are toate semnele distinctive ale ceea ce eu numesc un film "tambur".

Acest film este despre soldații ruși luptand cu naziști chemati Franken-beast aproape de sfârșitul primului război mondial.Al II-lea este mai puțin interesant ca o lucrare de sine stătătoare decât ca o promisiune a lucrurilor viitoare.

În ultimele zile ale Doilea Război Mondial, un batalion de soldați ruși se găsesc pierduti în teritoriul inamic. Ajung pe un sat decimată de o teroare nevăzut, acestea sunt prinsi in laborator secret de un om de știință nebun (Hellboy lui Karel Roden), și forțat să se confrunte cu oastea sa de oribile mașini de taiat carne-și-metal. Lideri și care se confruntă cu disensiuni între rândurile lor , rușii trebuie să găsească curajul de a înfrunta această amenințare noua si terifianta - sau mori incercand. O fantezie de coșmar plimbantu-ti fiorul spre deosebire de orice altă serie a acestui film.

Trailer:

Parere personala: mie unul nu mi-a placut filmul asa mult,interesant este doar desfasurarea razboiului,acele masini de taiat carne si metal sunt prost facute si imi dispretuiesc.

4998711.jpg

Chilean_pan_pipes.jpg

images.jpg

images_1.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.