Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Titanfall va putea fi încercat la Tokyo Game Show 2013


Adrian28
 Share

Recommended Posts

titanfall-630x343.jpg

 

 

Titanfall, FPS-ul celor de la EA și Respawn Entertainment, ce va fi lansat pe Xbox One, PC și Xbox 360, va putea fi încercat la Tokyo Game Show 2013, a fost confirmat de dezvoltator.

 

Untitled.png

 

Întrebat dacă va fi prezent și la Comic-Con în New York luna viitoare, studioul a spus că “nu au în plan acest lucru momentan.”

 

Acest FPS, ce se bazează pe experiența multiplayer, va fi lansat la primăvară și prezintă conflictul dintre piloții Interstellar Manufacturing Corporation și Militia. Este o confruntare oameni vs. roboți în care jucătorii vor putea controla un Pilot – un soldat dotat cu jet pack sau un Titan, un mare și greoi robot militar.

 

Această experiență multiplayer plină de secvențe cinematice, “va reinventa fundamentele luptelor și mișcările în titlurile de acest gen“, a spus directorul Steve Fukuda.

 

Mai multe detalii despre Titanfall sunt disponibile pe website-ul oficial.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.