Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

South Blue96

Tow Truck Company - Regulament & Informații / Rules & Information

Recommended Posts

ro32.pnguk32.png

Bl6M1wp.png

 

1. ÎNTREBUINȚAREA ACESTUI TOPIC
· În acest topic sunt scrise toate informațiile (regulile) necesare, pe care voi trebuie să le învățați și să le respectați.
2. CUM INTRU IN TOW TRUCK COMPANY?
 
2.1 Puteți aplica în această facțiune folosind butonul "Apply", care vă va apărea în dreapta sus, după ce veți accesa acest link: http://rpg.b-zone.ro/factions/view/ttc
 
2.2 Pentru a putea aplica în Tow Truck Company, trebuie să respectați modelul de pe site și să îndepliniți anumite condiții:
· Trebuie să aveți minim level 7;
· Trebuie să fiți civili;
· Nu trebuie să aveți Faction Punish;
· Trebuie să aveți skill 5 la job-ul Car Mechanic;
· Nu trebuie să aveți un trecut pătat de evenimente neplăcute, asta însemnând că trebuie să fiți serioși;
· Trebuie să fiți activ, lucru care va fi dovedit de orele voastre jucate.
 
3. INTRODUCERE
 
3.1 Înainte de a citi conținutul acestui topic, trebuie să învățați Regulamentul General al Facțiunilor Pașnice, pe care îl puteți viziona accesând acest link: https://www.rpg.b-zone.ro/factions/peacefulRules
 
3.2 Sunteți obligați să învățați și conținutul tuturor topic-urilor acestei facțiuni, nu numai Regulamentul, pentru că veți găsi informații prețioase în toate.
 
3.3 Chiar dacă este precizat și în Regulamentul General al Facțiunilor Pașnice, am decis să scriu și în acest topic, pentru a fi clar pentru toți. Citiți zilnic toate actualizările care au loc în facțiune. Cine nu se interesează zilnic despre acestea, va fi aspru sancționat!
 
3.4 După ce ați învățat Regulamentul General al Facțiunilor Pașnice, următorul pas este să vă alegeți o facțiune propriu-zisă, în care să vă începeți o carieră virtuală pe această comunitate, implicit pe server-ul de GTA San Andreas Multi Player.
 
3.5 Probabil că vă veți documenta în legătură cu viitoarea voastră facțiune, pentru că primul pas este foarte important și trebuie să alegeți o facțiune care să aibă un rol important în formarea voastră, ca jucător începător, învățând tot ce este nevoie pentru a face următorul pas, fie că va fi vorba de cooptarea voastră în staff-ul facțiunii, fie că veți alege să aplicați în altă facțiune considerată superioară celor pașnice, unde rigorile vor fi mult mai ridicate.
 
3.6 Acestea fiind spuse, este timpul să aflați cu ce se ocupă facțiunea Tow Truck Company. În primul și-n primul rând, este o facțiune care prețuiește începătorii și pune mare accent pe dezvoltarea lor personală. Dacă alegeți să aplicați aici, veți fi învățați tot ceea ce vă este necunoscut. Nu veți fi puși la zid pentru greșeli mărunte, pentru că nimeni nu s-a născut învățat, ca să fie aspru criticat la început de drum. Vi se va explica frumos unde ați greșit, pentru a nu mai avea confuzii și a nu mai greși pe viitor. Toate, însă, au și o limită care, dacă este încălcată, nu va fi iertată. Această limită se numește BUN-SIMȚ, antonimul acesteia, care nu va fi tolerat aici numindu-se NESIMȚIRE, care are ramuri variate, ce vor fi tăiate rapid. Sperăm să nu se ajungă aici, iar dacă vă veți vedea de treaba voastră, veți avea numai de câștigat.
 
3.7 Nu veți fi scutiți nici dacă încălcați reguli serioase ale facțiunii sau ale server-ului, pentru că ați fost avertizați să aveți cunoștință de toate acestea. Nu veți avea scuză dacă veți încălca aceste reguli esențiale, pentru că atunci când intrați într-o facțiune, sunteți obligați să cunoașteți toate regulile. Încălcându-le, prin necunoașterea lor, veți fi considerați nepregătiți pentru o facțiune și veți fi sancționați ca atare. Am precizat clar aceste lucruri, pentru că ajutorarea începătorilor s-a tot confundat cu indolența continuă a unora de a nu învăța regulile și de a le tot încălca. Susținerea voastră nu constă în iertarea voastră de încălcarea regulilor pe care ar trebui să le cunoașteți deja, ci prin îndrumarea în luarea anumitor decizii care nu țin de Regulamente. Acestea fiind spuse, nu veți mai avea nicio scuză și nu veți mai avea voie să spuneți că n-ați știut sau că sunteți la început.
 
4.TRACTAREA
 
4.1 Tractarea vehiculelor parcate neregulamentar este principala activitate exercitată de membrii care compun această facțiune. Tractările se fac, însă, respectând anumite reguli, fără de care această activitate ar fi un haos total.
 
4.2 În primul rând, atunci când doriți să vă începeți activitatea, trebuie să anunțați pe chat-ul facțiunii (/f) că luați Tow Truck-ul dorit, pentru a nu se crea confuzie în legătură cu mașinile care lipsesc. De asemenea, trebuie sa anuntati de fiecare data cand folositi comanda /fvs! (Sanctiune : Amenda)
 
4.3 După ce v-ați terminat activitatea cu Tow Truck-ul respectiv,trebuie sa respawnați Tow Truck-ul.
 
4.4 Tow Truck-urile sunt folosite strict pentru a tracta, nu pentru propriul uz. (Sanctiune Avertisment verbal la prima abatare , daca continua Faction Warn) Pentru nevoile personale se poate folosi Utility (rank 3 minim) sau mașinile personale.
 
4.5 Maverick-ul este folosit doar de rank 4+ pentru filmari. Atunci cand un rank 4+ intreaba pe /f cine foloseste Maverickul iar acesta este la dvs., sunteti rugati sa-l anuntati pe privat! ATENTIE! Membrii rank 4+ nu sunt obligati sa anunte cand iau Maverickul de la HQ!
 
4.6 Zonele din care puteți tracta sunt destul de variate, de la simple zone în care trebuie să respectați minimul necesar de reguli (ex: tractați o mașină aflată într-o zonă neutră, aflată pe carosabil), până la zone cu regim special (ex: Safe-Zone-uri, anumite porțiuni de drum sau Spawn-uri). Pentru acestea vor fi expuse, în mod explicit, mai multe poze, pentru a ști dacă este corectă sau nu tractarea vehiculelor respective. (Aceste zone sunt expuse mai jos, la secțiunea Tractări Legale / Ilegale)
 
4.7 Autovehiculele, avioanele si elicopterele factiunilor sau a job-urilor secundare necesita /dl sub 1000HP pentru a putea fi tractate si introduse in checkpoint. Aceste vehicule au regim special si se pot tracta din orice loc, excluse sunt HQ-urile sau locurile special amenajate!
 
4.8 Avioanele și elicopterele civile pot fi tractate din orice loc, în afară de aeroporturi sau locuri special amenajate pentru acest tip de vehicule.
 
4.9 Dacă tractați o mașină personală și observați că aceasta este parcată în același loc considerat neregulamentar, înseamnă că aceasta are (/park) acolo și trebuie tractată într-un loc apropiat care să nu încurce circulația. Nu aveți voie să o tractați de N ori la (/tow). (Sanctiune: Faction Warn)
 
5. EROARE GRAVĂ DE SINCRONIZARE A VEHICULELOR
 
· Unui membru care tractează îi apare o mașină fiind cu două roți pe trotuar și cu două pe șosea;
· Unui membru care îl urmărește pe acesta îi apare mașina în totalitate pe trotuar.
· Primul membru tractează corect, însă al doilea îl vede tractând incorect, creându-se o discrepanță destul de serioasă, primul membru putând fi demis din cauza acestei desincronizări.

· De aceea sunteti obligati sa faceti dovezi cand tractati o masina. Oricand subliderii sau liderul va poate cere dovezi pentru o masina tractata, in cazul in care nu aveti dovezi veti fi sanctionati cu Faction Warn .

· Daca un membru rank 4+ va filmeaza tractand ilegal si voi nu aveti dovezi, nu veti fi sanctionati pentru lipsa dovezilor ci pentru tractare ilegala.
 
6. INFORMAȚII UTILE
· Acestea nu sunt neapărat niște reguli, ci mai mult informații care vă vor fi utile.
6.1 Skin-uri
· Skin-urile pe care trebuie să le respectați, în funcție de rank-ul pe care îl dețineți, sunt următoarele:
 

YbCy1kc.png

 

· Orice membru poate purta un skin ce corespunde rank-ului detinut de acesta sau alt skin ce corespunde unui rank mai mic decat cel detinut. Daca cineva de rank mai mic va fi prins ca poarta skin de rank mai mare va fi sanctionat cu  avertisment verbal prima abatere, faction warn dacă continuă.
 
6.2.1 Membrii factiunii au voie sa detina orice job legal/ilegal, indiferent de rank.
6.2.2 Membrii de rank 1-5 nu au voie sa detina jobul Detectiv in timp ce se afla in TT (Tow Truck)! Jobul Detectiv se poate detine doar in Utility, Maverick sau masini personale / spawnate de server! (Sanctiune: Faction Warn) .
6.2.3 Este permis sa detineti / folositi droguri in orice moment. Daca sunteti prinsi cu droguri, veti fi sanctionati de catre politisti.
 
6.3 Numărul tractărilor disponibile:
· Membrii Tow Truck Company pot aduna până la 120 de puncte de Tow. La intrarea în facţiune, noii membri vor primi 15 puncte de Tow. La fiecare payday, membrii vor primi de la 9 până la 15 puncte de Tow, în funcţie de rang.
! Dacă nu tractați timp de o oră, numărul de mașini netractate se vor adăuga la cele de ora viitoare.
 
6.4 Nu ai voie sa tractezi masina atunci cand un jucator se afla in aceasta, chiar daca este sau nu AFK. Orice abatere de la acesta regula se va sanctiona cu Faction Warn !
 
6.5 Alte informații:
 
· Comanda [/ftalkpower] poate fi folosita de orice membru r5+. Daca cineva este prins ca abuzeaza de aceasta comanda este sanctionat cu Faction Warn
Pentru a vedea numarul de tractari facute, accesati websiteul rpg.b-zone.ro la sectiunea "Faction Activity".
· Daca un membru isi parcheaza masina, pe zona de la intrarea in HQ sau cabina de spawn acesta o sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal.
· Pentru a vedea numărul de tractări disponibile, folosiţi comanda (/towpoints).
· Pentru tractarea unei maşini se foloseşte butonul CTRL, iar după ce autovehiculul se află în cârlig, se folosește comanda (/tow LS / LV / SF), în funcţie de oraşul în care vă aflaţi.
· Suma de bani pe care o primiţi nu variază în funcţie de maşină, ci este in functie de rank-ul detinut.
· Daca cineva striga dupa voi sa ii lasati masina, sunteti obligati sa o lasati. (Sanctiune: Faction Warn) .
· Pretul maxim cu care puteti acorda /repair si /refill este de 50$. 
. Pretul maxim cu care puteti umple o canistra este de 20$.
· Maşinile mari (autobuze, camioane, avioane etc.) nu le veţi putea tracta normal, ci va trebui să le apucaţi de la mijloc pentru ca acestea să poată intra în cârlig.
· Nu puteţi tracta vehicule cu două roți (biciclete, motociclete etc.) sau bărci. Puteţi tracta doar autovehicule pe patru.
· Este interzis ca un membru sa stea AFK in cabina de spawn sau vehiculele factiunii! Orice membru prins AFK in cabina de spawn sau vehiculele factiuni este sanctionat. 0-2 minute -> Nimic , 2-5 minute -> Avertisment Verbal si peste 5 minute Faction Warn .
· Ca membru Tow Truck Company ai voie sa detii asupra ta orice arme pentru autoaparare. Daca omorati un player fara sa aveti dovezi clare ca acesta va atacat o sa fiti sanctionati cu Faction Warn.
· Sedinta nu are o data si o ora fixa, sedinta este anuntata de lider cu minim 2 zile inainte!
· Inainte de a efectua /fvr, un membru rank 5+ este obligat sa anunte si sa astepte aproximativ 5 secunde pana la tastarea comenzii, in caz contrar acesta este sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere iar la a doua cu Faction Warn .
· In cazul in care un membru rank 5+ anunta /FVR, alt membru rank 5+ nu are voie sa intervina dand el /FVR decat cu acordul celui ce a anuntat primul! In caz contrar acesta este sanctionat cu o amenda.
. Membrii Tow Truck Company vor putea tracta vehicule numai după ce au oprit pe loc (nu le mai pot tracta din viteză).
· Membrilor cu rank cuprins între 4 şi 6 (inclusiv) le este strict interzis să modifice statutul candidatului în respins/acceptat fără acordul liderului.
· Modificarea statutului jucătorului fără acordul liderului se consideră favorizare şi se pedepseşte conform regulamentului.
 
7. PARTENERIAT:
· Avem parteneriat cu gang-ul Green Street Bloods
· Suntem obligati sa le oferim /refill si /repair la pretul de 1$! Incercati sa-i respectati cat de mult posibil deoarece ei ne ofera protectie si se ocupa de blacklist-ul nostru.
 
· Avem parteneriat cu Los Santos Police Departament
· Suntem obligati sa le oferim /refill si /repair la pretul de 1$! Incercati sa-i respectati cat de mult posibil deoarece si ei ne vor asigura protectia si ne vor oferi ajutorul lor de fiecare data cand vom solicita!
 
 
 
ATENTIE! - Cine încalcă regulile acestei facțiuni, va fi sancționat în funcție de gravitatea faptei, începând de la o simplă mustrare verbală, până la demitere!
 

 

Edited by South Paul
Actualizare topic / Topic update

Share this post


Link to post
Share on other sites

ENGLISH VERSION

 

1. The role of this topic

- In this topic are written all informations (rules) which you need to learn and respect.

 

2. How can I join the Tow Truck Company?

2.1 You can apply in this faction by using the “Apply” button, which it’ll appear in the top right, after you’ll access this link: http://rpg.b-zone.ro/factions/view/ttc

2.2 To be able to apply into Tow Truck Company, you must follow the pattern on the site and achieve certain conditions:

- You must have minimum level 7;

- You have to be civilian;

- You must have no Faction Punish;

- You must have skill 5 at Car Mechanic job;

- You must have no conflicts or unpleasant events in the past, this means you have to be serious;

- You have to be active, which will be proven by your hours played.

 

3. The introduction

3.1 Before you read the content of this topic, you have to learn the Peaceful Factions General Rules, which you can find it by accessing this link: https://www.rpg.b-zone.ro/factions/peacefulRules

3.2 You are bound to learn the content of all topics of this faction, not only Rules, because you will find precious informations in all of them as well.

3.3 Even if it is specified in the Peaceful Factions General Rules, I decided to wrote in this topic as well to be clear for all. Read all the updates that are made in the faction daily. Whoever does not care about this daily will be severely punished!

3.4 After you learned the Peaceful Factions General Rules, the next step is to choose a proper faction in which to start a virtual career on this community, by default on the GTA San Andreas Multi Player server.

3.5 You will probably inform yourself about your future faction, because the first step is very important and you have to choose a faction that will play an important role in your training as a beginner, learning everything you need to do the next step whether it’s about your co-opting in the faction’s staff, or you will choose to apply to another faction that is superior to the peaceful ones, where the rigors will be much higher.

3.6 That being said, it’s time to find out what the Tow Truck Company is doing. First and foremost, it’s a faction that cherishes beginners and places great emphasis on their personal development. If you choose to apply here, you will be taught everything that is unknown to you. You will not be “wallowed” for petty mistakes, because no one was born taught to be harshly criticized at the beginning of the journey. You will be glad to explain where you are wrong, so that you will not be confused and no longer mistaken for the future. All of them, however, have to a limit which, if violated, will not be forgiven. This limit is called “COMMON SENSE”, its antonym, which will not be tolerated here, called “DULLNESS”, which has varied branches, which will be quickly cut off. We hope not to get here, and if you see your business, you only have to win.

3.7 You will not be exempted even if you violate the serious rules of the faction or the server, because you have been warned to be aware of all this. You will not have an excuse if you break these essential rules, because when you enter a faction, you are bound to know all the rules. By breaking them, through their ignorance, you will be considered unprepared for a faction and will be sanctioned as such. I have made this clear, because helping newcomers has been confused with the continued indolence of some not to learn the rules and to break them all. Your support is not your forgiveness of violating the rules you should already know, but by guiding you in making certain decisions not covered by the Rules. Having said that, you will not have any excuse and you will no longer be allowed to say that you did not know or that you were at the beginning.

 

4. Towing

4.1 Towing illegally parked vehicles is the main activity exercised by the members making up this faction. The tows are made, however, in accordance with certain rules, without which this activity would be total chaos.

4.2 First, when you want to start your activity, you must let the faction chat (/f) know that you are taking the desired Tow Truck, so as not to make confusion about the missing cars. Also, you must notify each time you use the /fvs command! (Sanction: Ticket)

4.3 Once you have finished your activity with a Tow Truck, you must respawn it.

4.4 The Tow Trucks are strictly used to tow, not for your own use. (Sanction: Verbal warning at first defeat, and Faction Warn if continues). For personal needs you can use Utility (rank 3 minimun required) or personal cars.

4.5 The Maverick is only used by rank 4+ for filming. When a rank 4+ asks who is using the Maverick and it is up to you, you are asked to let him know privately! ATTENTION! Rank 4+ members are not required to announce when they take Maverick from HQ!

4.6 The areas you can tow are quite varied, from simple areas where you have to adhere to the minimum required rules (Ex: towing a car located in a neutral area on the road), to special areas (Ex: Safe-Zones, certain stretches of the road or Spawns). There will be explicitly displayed more pictures for them to know whether or not the vehicles are towed properly. (These areas are listed below under Legal / Illegal Towing).

4.7 Motor vehicles, airplanes and helicopters of factions or secondary jobs require a /dl under 995HP to be towed and brought into the checkpoint. These vehicles have a special regime and can be towed from any places, excluding HQs or specially arranged places!

4.8 The civilians airplanes and helicopters may be towed from anywhere except airports or places specially equipped for such vehicles.

4.9 If you are towing a personal car and notice that its parked in the same place considered irregural, it means that it has (/park) there and should be towed in a nearby place that does not interfere with the movement. You are not allowed to tow “N” times to (/tow). (Sanction: Faction Warn).

 

5. VARIABLE VEHICLES SERIOUS ERROR

 

- A towing member appears to him a car with two wheels on the sidewalk and two on the road;

- A member who watches the car shows the car completely on the sidewalk;

- The first member is towing correctly, but the second one sees it incorrectly, creating a fairly serious discrepancy, the first member being dismissed due to this desynchronization.

- That’s why you are forced to make evidence when towing a car. Whenever the sub-leader or leader can ask for evidence of a towed car, if you have no evidence, you will be punished with Faction Warn.

- If a rank 4+ member will shoot illegally and you have no evidence, you will not be sanctioned for lack of evidence but for illegal towing.

 

6. USEFUL INFORMATION

- These are not necessarily some rules, but more information that will be useful to you.

6.1 The Skins.

- The skins you have to follow depending on your rank you have:

YbCy1kc.png

 

- Any member can wear a skin that corresponds to the rank held by it or another skin that corresponds to a rank lower than the one owned. If someone of the lower rank will be caught that the higher ranking skin wear will be sanctioned with verbal warning first offence, faction warn if continued.

6.2.1 Members of the faction are alloed to hold any legal / illegal jobs, regardless of rank.

6.2.2 Ranking 1-5 members are not allowed to hold the Detective job while in TT (Tow Truck)! Detective Job can only be held in Utility, Maverick, or personal / spawned cars! (Sanction: Faction Warn).

6.3 Number of tows available:

- Tow Truck Company members can gather up to 120 Tow points. Upon entering the faction, new members will receive 15 points of Tow. At each payday, members will receive 9 to 15 points of Tow by rank.

! If you don’t tow for an hour, the number of unreleased cars will be added to those next time.

6.4 You are not allowed to tow the car when a player is in it, even if it is AFK or not. Any deviation from this rule will be sanctioned with Faction Warn!

 

6.5 Other Information:

- The [/ftalkpower] command can only be used by the sub-leaders and the leader. (Sanction: Faction Warn).

- To see the numbers of tows made, visit rpg.b-zone.ro website at the “Faction Activity” section. At this time, our reports contains only TOWS, try to ignore the repair/refill logs!

- If a member park his car on the entry area of the HQ or the spawn, will be sanctioned with a Verbal Warning.

- To see the number of tows available, use (/towpoints) command.

- For towing a car, use the CTRL button, and after the vehicle is in the hook, use the (/tow LS/LV/SF) command, depending on where you are.

- The amount of money you receive does not vary depending on the car, but depends on the rank you own.

- If someone calls for you to leave their car, you’re forced to leave it. (Sanction: Faction Warn).

- The maximum price you can grant /repair and /refill is $3 (repair) & $5 (refill).

- Large cars (buses, trucks, airplanes, etc.) will not be able to tow them normally, but you have to grab them from the middle so they can get into the hook.

- You can not tow two-wheeled vehicles (bicycles, motorcycles, etc.) or boats. You can only tow for-wheeled vehicles.

- It is forbidden for a member to stand AFK in the spawn or faction vehicles! Any member caught AFK in the spawn cabin or faction vehicles is sanctioned. 0-2 minutes -> Nothing, 2-5 minutes -> Verbal Warning and over 5 minutes Faction Warn.

- As a member of Tow Truck Company, you are allowed to own any weapons for self defense. If you kill a player without having clear evidence that he has attacked you will be punished with Faction Warn.

- The meeting does not have a fixed date and time, the meeting is announced by the leader at least 2 days before!

- Before performing /fvr, a rank 5+ member is required to announce and wait about 5 seconds until the order is typed, otherwise he is penalized with Verbal Warning first time and with Faction Warn second.

- If a rank 5+ member announces /fvr, another 5+ member is not allowed to intervence by giving him /fvr except with the consent of the first person who announced it! Otherwise, it is sanctioned with a ticket.

- Members with grades ranging from 4 to 6 (inclusive) are strictly forbidden to change candidate status in rejected / accepted without the leader’s agreement.

- Changing the player’s status without the consent of the leader is considered favored and punished according to the rules.

 

7. PARTNERSHIP

 

- We have a partnership with the Green Street Bloods gang

- We are obliged to offer /refill and /repair at $1! Try to respect them as much as possible because they offer us protection and deal with our blacklist.

 

- We have a partnership with the Los Santos Police Department

- We are obliged to offer /refill and /repair at $1! Try to respect them as much as possible because they offer us protection and will give us their help every time we ask!

 

 

ATTENTION! – Whoever violates the rules of this faction, will be sanctioned according to the seriousness of the act, starting from a mere verbal rebuke to dismissal!

 

 

 

 

 

Edited by South Paul
Actualizare topic / Topic update

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.