Jump to content

Gaseste locatia / Find the location

South NaTE NaTE NaTE NaTE
 Share

Recommended Posts

Gaseste locatia / Find the location

Salutare B-Zone! Am vazut ca un membru al comunitatii a incercat sa reia acest event care a fost abandonat acum ceva timp, dar nu a reusit sa se ocupe de el, asa ca am decis sa preiau eu acest eveniment.

Eu o data pe zi, poate de doua ori voi posta cate o poza facuta oriunde pe harta insotita de un indiciu. Pentru a vi se lua raspunsul in considerare trebuie sa faceti o poza dintr-un unghi cat mai apropiat de cel din care am facut eu poza.

~~~Reguli~~~

• Poza trebuie sa contina chat-ul si radarul, nu ca in ale mele unde vor lipsi cele doua.
  • Esti strict INTERZIS sa dati edit dupa ce ati postat.
  • Nu aveti voie sa postati de mai multe ori in cadrul unei editii.
  • Sunt interzise comentariile inutile.

Pentru orice regula incalcata veti primi un advertisment, la 3 advertismente nu veti mai avea dreptul sa postati in topic.

Premiul pentru fiecare runda o sa fie de 3.000$ (300.000$ vechi) pentru playerii cu levelul cuprin intre 2 si 9(inclusiv), si de 2.000$ (200.000$ vechi) pentru playerii cu levelul 10+.

Daca dupa 12 ore de cand am postat o editie, nu primesc nici un raspuns corect, vom trece la urmatoarea editie.

Model de postare al unui raspuns:

• Nick:
  • Level:
  • Poza:
  • Alte precizari:

Model de postare a unei sponsorizari:

• Nick:
  • Level:
  • Poza cu [/transfer]:
  • Alte precizari:

Edited by NaTE xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.