Jump to content

Interviu #9 - Royce - RPG Admin 5


Blade
 Share

Recommended Posts

Un nou interviu, alaturi de @Royce. Enjoy!

 

I :Pentru început, ne poti spune câte ceva despre tine (Nume, oras;, ocuptie, etc.)?

R: Numele meu este Andrei, locuiesc in Baia Mare, sunt in clasa a 12-a pe profil economic, ca ocupatie pot sa zic ca ma rezum in acest an la invatat.

 

I: Ce iti place sa faci în timpul liber?

R: Lucruri normale pentru cei de varsta mea, iesirea in oras, vizionarea unui film.

 

I: Cum arata o zi din viata ta?

R: Avand in vedere ca e sezonul scolii, aproximativ pana la ora 2 e monotonie, adica dimineata consta in trezit, igiena personala, imbracat si pornit la drum spre liceu. Insa exista si dimineti diferite. De la 2 incolo, totul difera de la zi la zi, fie plec cu masina, fie dorm, fie ma uit la un film, insa incerc in fiecare zi sa-mi fac timp pentru invatat, pana acum am reusit.

 

I: Cum ai aflat de comunitate?

R: Pot spune ca am aflat de comunitate din intamplare. La momentul acela, eram preocupat de counter-strike pe diferite moduri, mai exact modul cu zombie, o vreme jucam pe un anumit server, dar ceva s-a intamplat cu el si am fost nevoit sa caut altul. Dupa o mica cautare, am gasit zm.b-zone.ro, am intrat pe el, avea pluginuri interesante, la un moment dat era nevoie si de cont pe forum pentru a beneficia de anumite 'puteri' pe server, fiind la inceput, am avut nevoie de ajutor. Mortalul, admin la vremea aia pe zm, e cel care m-a ajutat sa-mi fac contul. Trecand peste cativa pasi, la Sa:Mp am ajuns dupa ce am dat o raita pe forum si mi-a sarit in ochi.

 

I: In ce factiune te-ai simtit cel mai bine?

R: M-am simtit bine peste tot, nu am fost si nici nu sunt un om problema, ma acomodez destul de usor, indiferent de colectiv. Insa, ca sa-ti raspund totusi la intrebare, cel mai si cel mai bine m-am simtit in Police Department, condus de Ionuc si [F4L]Dextter la vremea aia. Pot spune ca atunci a fost apogeul caracterului meu.

 

I: Ai mai detinut o functie, inainte de promovarea ca admin?

R: Daca tin bine minte, inainte sa primesc admin, eram moderator la sectiunea Auto/Moto. Mi-am lasat si acolo amprenta cu cateva schimbari majore, cea mai importanta ar fi impartirea subforumului in Auto si Moto.

 

I: Cand si cum s-a procedat la promovara ta ca admin 1? Dar la restul gradelor?

R: Pot spune ca Snizel si cu mine am avut cea mai directa si mai seaca promovare la gradul de admin. Am fost adusi amandoi pe chilliad de catre Gabb, ne-a intrebat cati ani avem, ce clasa suntem si daca avem timp de admin, apoi Gabb a stat cateva minute afk, iar cand a revenit, ne-am trezit amandoi cu admin. Pentru curiosi, eu nu am primit admin de la Kelton ci de la Gabb

 

I: Ce spui despre gurile rele, care afirma ca ai fost promovat mai repede, din cauza prieteniei cu Kelton?

R: Ce pot zice, sa continua tot asa. Cu datul din gura nu rezolvi nimic. Eu unul nu consider ca am fost promovat mai repede datorita prieteniei mele cu Kelton, da, asa e, mi-e prieten, vecin chiar, dati-mi in cap. Eu l-am adus pe comunitate si nu regret nimic. Revenind la promovare, snizel a fost promovat deodata cu mine, e si el cumva prieten cu Kelton in realitate si nu stiu eu? Vinnie a luat admin dupa mine si a fost promovat inaintea mea, pe merit, bineinteles, e unul din cei mai activi si seriosi admini. Daca era sa dea Kelton pe subiectivitate si nu obiectivitate, daca tinea neaparat sa fiu promovat datorita prieteniei, poate eram admin 5 inca din ziua in care a fost promovat ca owner. In concluzie, jucati-va si vedeti-va de contul vostru, nu va mai uitati in gradina vecinului.

 

I: Ce parere ai despre Gabb?

R: Gabb. Gabb a jucat un rol important in 'cariera' mea pe server. Chiar daca a luat ban atunci pentru respectivul motiv, eu unul stiu de ce a facut asta sau cel putin imi imaginez, tot am o parere buna despre el. Este un om cu calitati placute, glumet, serios, destept. Stia cand si cum sa fie. A avut atunci o etapa grea, fiind si owner si scripter e greu.

 

I: Te-ai gandit sa renunti?

R: Sincer? Da. Cred ca fiecare trecem printr-o perioada de aia si o sa mai trecem, pana cand o sa vina etapa peste care, ei bine, nu o sa mai poti trece si o sa fie momentul sa pui "atat, aici pun punct". Insa am incercat sa-mi gasesc ceva de facut, altceva decat B-zone, sa nu-mi intervina monotonia, pentru ca multe perioade de alea erau cauzate de monotonie.

 

I: Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

R: BAC si facultate, perioada asta nu prea ma gandesc la altceva.

 

I: Care sunt atributiile unui admin 5?

R: Atributiile unui admin 5 sunt aproximativ asemanatoare ownerului. Ownerul, dupa cum bine stiti, se ocupa de unban, conturi sparte, acces pe forum, lucruri care necesita mai mult acces in baza de date. Un admin 5 este 'mana dreapta a liderului', se ocupa de nelamuririle liderilor referitoare la editarea unui topic in cadrul factiunii, indrumarea jucatorilor, 'ajutarea helperilor', acordarea unui jucator gradul de lider in joc (cazuri rare) si alte multe chestii.

 

I: In ce masura contribui la promovarea adminilor, liderilor si a helperilor?

R: 'Daca-ti spun, va trebui sa te omor'. O sa-ti raspund scurt si cat imi permite 'accesul'. Contribui atat cat este nevoie. Decizia finala apartine ownerului.

 

I: Contribui cu propuneri pentru update-urile serverului?

R: In mare, toti cei din staff contribuie. Daca tot suntem aici, un lucru despre update-uri. Jucatorii trebuie sa inteleaga de ce nu e deschis topicul de propuneri sau de ce majoritatea propunerilor de la Comentarii si Sugestii sunt respinse. Dupa cum ati vazut zilele astea s-a implementat un nou site, posibil ca in viitorul apropiat/indepartat sa vina un update si pe server. Mastertrap21 e singur, isi imparte si el timpul cum poate.

 

I: Care sunt cei mai apropiati amici?

R: Sincer, am ajuns sa fiu amic cu toata lumea, avand functia asta, nu prea-mi pot pierde timpul ca un civil de level 5, umbland de colo colo dupa G si sa intreb "Vrei sa fim amici?". Jucand de 3 ani, am strans ceva amici, majoritatea detinand/detin functii importante, unii sunt retrasi, unii chiar banati, de unii chiar regret plecarea lor, cel mai mult de Snizel. Cu el puteam discuta orice si spre deosebire de altii, lui snizel nu trebuia sa-i umplu chatul cu :))))))))) =))))))))) sa se prinda de o gluma.

 

I: De curand, te-ai ocupat de gang-ul GSB. Cum a fost aceasta perioada si de ce ai decis promovarea lui Blake?

R: E adevarat, m-am ocupat timp de o luna de Green Street Bloods, a fost frumos, am incercat, sper ca am si reusit cu unii, sa le scot warurile din cap, sa-i fac sa inteleaga ca un gang nu inseamna doar war. Legat de promovarea lui Blake, am intrat acolo cu gandul sa nu stric colectivul, de aceea am asteptat un rank 4 din interior pentru a fi promovat ca sublider. Blake a dat dovada de devotament si era ascultat de toti membrii, chiar si de cei cu rank mai mare, au existat cativa.

 

I: Pe forum, ai avut sau iti doresti o functie in viitor?

R: Pe langa cea de RPG-Team, am mai avut Auto/Moto cum spuneam mai sus, am avut si functia de Reviewer. Momentan nu-mi permite timpul de alta functie. Cea actuala ocupa destul timp si prefer sa dau cat pot intr-un loc, decat sa dau jumate in doua.

 

I: Pentru final, ce ai sa le transmiti jucatorilor de pe serverele de SAMP, in special pentru cei de pe RPG1.

R: Am dat multe 'sfaturi' printre randuri, am mai dat si prin statusuri pe profil, chiar si pe /o in joc. Tot ce va sfatuiesc este sa jucati corect si cinstit. Modurile/codurile folosite va aduc satisfactie pe moment, odata prinsi, satisfactia voastra dispare, ba chiar se transforma in satisfactia celorlalti cand va la reason: cheats. Inca un lucru, fiti mai 'draguti' cu noi pe /report, nu suntem roboti sa dam kick/ban/goto/etc la comanda.

 

 

Va multumesc pentru atentie.

Link to comment
Share on other sites

Chiar ma miram ca nu ai mai postat un interviu. Felicitari Blade pentru ideea inovatoare cu aceste interviuri. Royce, iti urez mult succes la BAC. Foarte frumos interviul. :)

Link to comment
Share on other sites

@@Blade, vezi ca ai pus de doua ori raspunsul la intrebarea "I: Te-ai gandit sa renunti?". E postat si deasupra intrebarii.

@@Royce, jucatorii nostru trebuie sa fie "cinstite, pletite"... Sa speram ca vor citi si baga la cap sfaturile tale.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.