Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

5 lucruri pe care e posibil să le vedem la lansarea lui iPad Mini 2 + iPad 5 şi 5 lucruri aproape imposibile (Editorial)


Noxew
 Share

Recommended Posts

Avem treabă pe 22 octombrie, adică marţi, adică ziua în care Apple ne pregăteşte un nou eveniment. Nu mai este un mister pentru nimeni că aproape a trecut anul 2013 şi nu am avut vreun nou iPad prezentat de Apple, deci ar fi momentul pentru o lansare. Ce bănuim că se va lansa marţi, ce nu se poate lansa şi ce am dori să vedem în acea zi, aflaţi în rândurile următoare.

 

 

409077-ipad-5-ipad-mini-2-release-date-nears-as-gold-plated-renders-with-touc.jpg

 

 

 

Iată cele 5 aspecte de care suntem destul de siguri în acest moment:

 

  • 1. Apple iPad 5 şi iPad Mini 2 există, dar e posibil ca doar iPad 5 să fie gata pentru marele debut, deoarece prea multe zvonuri afirmă că firma din Cupertino nu ar fi gata să facă faţă unei cereri prea mari pentru noul Mini. După părerea mea le vom vedea pe ambele prezentate marţi, dar lansarea lui iPad Mini ar putea fi amânată pentru sărbătorile de iarnă, sau cine ştie, pentru Black Friday.

 

  • 2. iPad 5 va arăta ca un iPad Mini mai mare. Ar fi bizar să nu fie aşa, de vreme ce 99.99% din toate scăpările de pe web implica panouri, componente şi carcase care indică un astfel de design. E o mişcare logică şi având în vedere aprecierile primite de designul lui iPad Mini, ar fi momentul trecerii la această abordare.

 

  • 3. iPad 5 şi iPad Mini vor integra scannere de amprente şi vor adopta culorile lui iPhone 5s. E vorba aici despre carcase auriu şampanie şi senzorul Touch ID, care mai mult ca sigur că îşi vor face apariţia în portofoliul Apple şi în zona iPad. Touch ID este văzut ca o funcţie apreciată de public, deşi nu şi-a dovedit încă pe deplin utilitatea. În plus a fost deja făcut experimentul cu senzorul de pe iPhone 5s potrivit peste gaura butonului Home de pe iPad 5 şi se potriveşte la fix.

 

  • 4. iPad 5 va adopta un CPU Apple A7 sau A7x, iar iPad Mini 2 va fi şi el upgradat. E clar că vom primi o actualizare de CPU pe iPad 5, un salt al camerei, poate la 8 MP şi eventual mai mult RAM şi un super GPU pentru a uimi gamerii. iPad Mini 2 are nevoie de un GPU mai puternic pentru a pune în mişcare pixelii mai numeroşi ai ecranului Retina şi nu ar strica şi 1 GB RAM şi un CPU solid, poate un A6x, dacă nu un A7. Camera poate rămâne neschimbată din partea şi bateria de anul trecut era excelentă.

 

  • 5. Accesorii, accesorii şi iar accesorii. Apple nu ratează ocazia să ne ia ochii cu accesorii şi mă aştept la carcase fistichii, carcase cu baterii externe, încărcare wireless, tastaturi încorporate şi cine ştie ce alte funcţii inedite şi mecanisme magnetice. Logitech şi Microsoft au repurtat câteva victorii în această zonă în ultimul an şi ar fi păcat că Apple să rămână în urmă.

 

 

Şi iată şi 5 lucruri aproape imposibile legate de evenimentul de marţi:

 

  • 1. iPad 5 cu ecran 4K. Apple e cunoscută pentru surprizele sale şi dacă ar fi să fim cinici, am spune că e bizar să lansezi a treia tabletă de 9.7 inch la rând cu aceeaşi rezoluţie Retina. Să fi venit momentul lui 4K?

 

  • 2. iPad Maxi e aici! Cum ar fi ca acest eveniment să fie dedicat lui iPad Maxi de 12 inch şi iPad 5, iar iPad Mini 2 să fie amânat pentru 2014? Analiştii sunt de părere că viitorul Apple va merge pe cartea lui iPad, un iPad de mari dimensiuni ce va înlocui MacBook-ul, cu ajutorul unui tandem dintre o tastatură accesoriu şi softuri de productivitate.

 

  • 3. Un phablet Apple. Ştiu că pentru asta trebuie să aşteptăm 2014 sau chiar 2015, dar cum ar suna un iNote de 5.5 inch cu un super stylus unic Apple sau cine ştie ce găselniţa unică şi nemaivăzută? Şansele sunt minuscule, evident...

 

  • 4. iPad cu ecran 3D. Încă o posibilitate foarte scăzută, dar Apple e oricând gata să ne uimească. Secretul aici ar fi ca ecranul să fie 3D, dar cu o tehnologie care să nu streseze prea rău ochii utilizatorilor şi care să nu implice ochelari speciali. Şanse foarte, foarte mici.

 

  • 5. Evenimentul nici măcar nu e despre iPad 5 şi iPad Mini 2, e despre iWatch şi Apple iTV HD, televizorul companiei din Cupertino. De 2 ani se vorbeşte despre un televizor Apple şi despre un ceas cam de jumătate de an. Nu avem nici măcar o singură piuliţă ajunsă pe web legată de aceste produse şi totuşi... o bombă de acest gen într-un astfel de eveniment ar face acţiunile Apple să explodeze peste noapte.

 

 

Cu fantasme şi cu realităţi, cam acestea sunt aşteptările pentru seara de marţi. Ne veţi găsi la posturi, relatând pe baza surselor de la eveniment şi analizând noile produse Apple. Sunt sigur că vom vedea şi un nou iMac, MacBook, poate şi iPod... Voi ce aţi dori să vedeţi şi ce aşteptări aveţi?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.