Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

The Tsar Bratva - Anunţuri importante / Important announcements


Ciccio
 Share

Recommended Posts

Astazi - Joi - 03.12.2020 - Ora 20:00 avem 4/4 Waruri ! 2 atacuri si 2 defend ! Vreau prezenta maxima toata lumea la ora 20:00 ! Cine lipseste fara invoire primeste FactionWarn ! Evidenta pe zilele trecute a fost de 30 pentru ca nu s-a putut, dar astazi stiu ca se poate asa ca facem evidenta pe 900 secunde ! Daca se joaca urat modificam in joc dar tragem tare !

Link to comment
Share on other sites

In data de: 29.11.2020

S-a finalizat parteneriat intre: The Tsar Bratva & Paramedics

Acest parteneriat este valabil: Permanent

Prevederile parteneriatului sunt:

 

  • The Tsar Bratva ofera protectie pentru Paramedics , Bratva se va ocupa de Blacklistul celor din Paramedics si sprijin in orice activitate dorita.(Targuri/evenimente etc )

 

  • Paramedics ofera rehab/heal gratis.
  • Primul rehab va fi oferit cu suma pentru punctul de raport, adica 3.000$ Iar restul pana la 0% dependenta in cazul in care este dependent de 100% drugs, se va oferi cu 1$, dupa terminarea procesului banii de pe primul rehab vor fi inapoiati cash/transfer.
Link to comment
Share on other sites

Astazi Vineri 04.12.2020 - Ora 20:00 incepem warurile ! 4/4 Waruri avem ! 2 atacuri 2 deff cu rivalii nostri codati Red Dragon Triads ! Vreau activitate maxima din partea voastra ! Haideti ca de 3 codati s-a scapat, au mai ramas cativa . Evidenta se incearca pe 900 secunde daca apar iar probleme cu codul ala al lor dat in blana modificam ! Scorurile negative le voi sanctiona ! Daca se complica treaba modific si scorurile si evidenta ca sa fie bine pentru toti ! Dar vreau sa va dati interesul si sa fiti prezeti in numar cat mai mare ! Tragem TARE !

Link to comment
Share on other sites

Maine - Luni - 07.12.2020 - Ora 20:00 incepem warurile ! 2 atacuri 2 deff cu Red Dragon Triads ! Activitate maxima din partea voastra sa vedem ce iese ! Cine lipseste fara motiv va fi sanctionat! Evidenta pe 900 secunde stiu ca se poate ! Scoruri negative sanctionez ! Fiti activi si ascultati conducerea !

Link to comment
Share on other sites

  • Astazi 08.12.2020 - Ora 20:00 Waruri 4/4 ! 2 atacuri 2 Deff ! Prezenta este pe 30 secunde ! Daca nu aveti chef nu va prezentati la waruri si faceti doar prezenta pe turf de 30 secunde ! Daca conducerea decide ca trebuie schimbat ceva o va face. Astazi a fost ultima zi a mea de online si acum tai filmu pana pe 21 Decembrie cand imi expira inactivitate ! Aveti grija de voi si ne vedem pe 21 !

 

 

Link to comment
Share on other sites

Am revenit alaturi de voi. O sa pun tot la zi, dupa ce vor fi actualizate toate evidentele si acordate toate sanctiunile o sa primiti si rank up cine merita.

 

Asa cum stiti cu totii, warurile se opresc pana in ianuarie pentru a sarbatorii zilele astea minunate inaintea anului nou.Pana in ianuarie The Tsar Bratva ramane asa cum este si va doresc sanatate tuturor oamenilor care au fost pe la noi si au ajutat cu ce s-a putut ! Sanatate si sarbatori fericite va doresc si ne apucam de treaba dupa sarbatori !

 

Craciun fericit si un an nou frumos va doresc ! Pana in ianuarie avem vacanta !

Link to comment
Share on other sites

Regula noua 

 

"Neascultare ordin - amenda 100,000$, abuzul de neascultare a ordinului duce la Faction Warn".

 

Daca nu ascultati conducerea ( Rank 5 / Lider / Sublider ) riscati sa fiti sanctionati cu amenda in valoare de 100.000$ , daca constineti fiind abuzati de aceasta amenda si nu ascultati ordinul oferit de catre conducere stiind ca sunteti sanctionati doar cu amenda se va sanctiona cu FactionWarn !

 

Regula intra in vigoare pe data de 06.01.2020 - Ora 18:00

Link to comment
Share on other sites

O noua regula a fost adaugata !

 

 

 

- De acum incolo pentru fiecare invoire postata membrul primeste o zi de intarziere la rank-up.

Asta inseamna ca fiecare membru care pune o invoire la war are o zi in plus la rank-up, fiecare care face parte dintr-un departament, o factiune pasnica, o mafie primeste o zi de intarziere la rank daca a postat o invoire la sedinta/activitate.

 

Exemplu 1: Ed[w]ard este un membru de rank 2 in factiunea LVPD, liderul a organizat o sedinta la care Ed[w]ard a pus invoire pentru un anumit motiv. Bineinteles, liderul nu are voie sa respinga aceasta invoire.

Asadar in 4 zile vine timpul de promovare a lui Ed[w]ard la rank 3, in loc sa primeasca rank-up cand apare (P) pe website, liderul ii acorda rank-ul intarziat cu o zi din cauza invoirii pe care a avut-o.

 

Exemplu 2: Ed[w]ard este un membru de rank 1 in Green Street Bloods, acesta s-a folosit de invoirile lui (are voie doua zile pe saptamana sa fie invoit la waruri). In loc sa primeasca rank-up cand face 14 zile, o sa primeasca cand face 16 zile (14 zile de perioada minima plus 2 zile pentru invoirile puse).

 

Aceasta regula a fost una gandita foarte bine pe RPG2, urmand sa fie propusa si aici din cauza faptului ca sunt foarte multe persoane inactive care nu vin la waruri, activitati sau sedinte, iar voi nu aveti voie sa-i respingeti pe acestia. Asa suntem siguri ca membrii vor fi mult mai motivati sa intre si sa se ocupe de atributiile lor sau sa-si mareasca activitatea.

 

In acest fel, rank-up ul va fi acordat in timp doar pentru cei activi si care merita sa avanseze in rank. Vom scapa de cei care intra in factiune si pun invoire non stop sau au minim de activitate si raman doar sa avanseze in rank.

 

In legatura cu cei care detin rank 4/5, cum au mai primit cativa lideri in trecut aprobarea se aplica regula cu neaducere contributii necesare in factiune pentru ca tot timpul au facut doar minimul de raport/ore. In cazul in care aveti anumiti membrii inactivi puteti discuta cu adminii de nivel 4+ de pe orasul vostru, iar in urma dovezilor necesare acestia vor fi sanctionati.

 

Exemplu: Ed[w]ard este un membru de rank 4 sau 5 intr-o factiune oarecare, acesta intra doar sa-si faca raportul, face caterinca si minimul de ore necesare. Nu ajuta colegii, nu acorda testele de intrare, nu acorda atacuri, nu participa la activitati etc. In acest caz liderul lui Ed[w]ard merge la adminii de nivel 4+ de pe orasul unde este situata factiunea si prezinta dovezile, iar daca primeste aprobare il poate sanctiona (depinde cat de inactiv este)

 

Sa postati aceasta regula impreuna cu unul din exemplele de mai sus (conform tipului vostru de factiune) sa explicati membrilor pentru ce a fost luata aceasta decizie si eventual sa le explicati si celor care nu au inteles regula in totalitate.

 

Regula intra in vigoare incepand de Luni 18.01.2021

Link to comment
Share on other sites

Astazi - 12.01.2021 - Ora 20:00 si ora 21:00 avem 2 waruri ! Primul pe LV si al 2lea pe LS ! Evidenta pe 900 secunde pe LV iar pe LS doar 30 pentru prezenta ! Cine lipseste fara invoire va fi sanctionat ! Vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare la warul important de pe LV !

Link to comment
Share on other sites

Astazi 13.01.2021 avem 3 waruri ! 1 deff si 2 atacuri ! Vreau sa fiti prezenti in numar mare la waruri ! Cine lipseste fara invoire va fi sanctionat ! Evidenta pe 900 sec la toate warurile ! Scorurile negative vor fi sanctionate in functie de caz.

 

 

 

  • Vreau sa va aduc la cunostinta pe data de 18.01.2021 modelul de invoire va fi modificat pentru a tine evidenta zilelor totale de invoiri, intra in vigoare regula cu 1 invoire - 1 zi intarziere la rank up. Cine nu respecta modelul de invoire si face cerere de invoire de pe modelul vechi cererea va fi respinsa iar absenta va fi sanctionata.

 

 

  • Incepand de astazi 13.01.2021 o sa iau in considerare scorurile si secundele voastre pentru a fi PROMOVATI / CLEAR FW , daca faceti minimul de secunde si aveti scoruri penibile sa nu asteptati promovare la timp pentru ca nu se va intampla asta. Incepeti sa ascultati si sa va dati interesul sau o sa aveti de pierdut pe termen lung.

 

 

 

Modelu nou va fi asta :

 

 

Nick :

Rank :

La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):

Data la care nu poti veni :

Lipsesc din motivul:

Numarul de învoiri din aceasta saptamana:

Numarul total de invoiri :

Alte precizari:

Link to comment
Share on other sites

Duminica - 17.01.2021 - Ora 19:00 - Sedinta in cadrul mafiei ! Cine nu va fi prezent va fi sanctionat ! O sa accept 4 invoiri cu motiv foarte urgent, cine face invoire pe motiv absurd imi rezerv dreptul sa o resping indiferent daca se incadreaza in primele 4 invoiri ! Daca nu stiti sa ascultati o sa vedeti ce se intampla !

Link to comment
Share on other sites

Sedinta de pe data 17.01.2021 se amana din cauza problemelor mele personale, o sa anunt urmatoarea sedinta probabil saptamana viitoare ! 

 

Modelul de invoire s-a schimbat, trebuie sa respectati noul model, cine nu respecta acest model invoire va fi respinsa !

 

 

 

  • Nick :
  • Rank :
  • La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):
  • Data la care nu poti veni :
  • Lipsesc din motivul:
  • Numarul de învoiri din aceasta saptamana:
  • Numarul total de invoiri :
  • Alte precizari:
Edited by F4L Carter.
Link to comment
Share on other sites

Astazi 18.01.2021 - Ora 21:00 si 21:30 avem 2 atacuri ! Cine lipseste neinvoit va fi sanctionat ! De astazi cine pune invoire se acumuleaza +1 zi intarziere la rank up. Evidenta si scorurile o sa va avanajeze pentru rank up ! Cine face minimul de secunde si scoruri banale o sa fie in dezavantaj pentru rank up !

 

Trebuie sa respectati noul model de invoire ! Cine nu respecta noul model de invoire si face cerere de invoire de pe vechiul model cererea o sa fie respinsa iar pe evidenta va fi absent!

 

Modelul de invoire il aveti pe prima pagina la topicul de invoiri !

 

De astazi trebuie sa incepeti sa completati campul acela cu "Numar totale de invoiri"

 

De exemplu astazi nu ajung la war si fac o cerere de invoire.

 

Scriu la campul "Numar totale de invoiri" : 1

 

Maine la fel, nu pot ajunge la activitate si ma invoiesc, numar total de invoiri : 2, peste o saptamana depun iar cerere de invoire , numar total de invoiri : 3. S

Link to comment
Share on other sites

Astazi 20.01.2021 - Ora 20:00 si 20:30 avem 2 atacuri ! Vreau prezenta maxima din partea voastra ! Cine lipseste neinvoit va fi sanctionat ! Evidenta pe 900 secunde ! Respectati modelul de invoire altfel invoirea va fi respinsa !

 

 

Nick :

Rank :

La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):

Data la care nu poti veni :

Lipsesc din motivul:

Numarul de învoiri din aceasta saptamana:

Numarul total de invoiri :

Alte precizari:

Link to comment
Share on other sites

Astazi 25.01.2021 - Ora 20:00 si 21:00 avem 2 atacuri ! Vreau prezenta maxima din partea voastra ! Cine lipseste neinvoit va fi sanctionat ! O cerere de invoire = 1 zi intarziere la rank up ! Respectati modelul de pe prima pagina de la invoiri ! Cine depune invoire de pe modelul vechi va fi respinsa ! Evidenta pe 900 secunde !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.