Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Goldentowns


Biky
 Share

Recommended Posts

Goldentowns este un simulator economic, politic si militar in care aurul virtual poate fi schimbat in bani reali sau pentru aur real. Jocul se bazeaza pe o lucrare publicata de Dl. Vlad Cristian (CEO spam. Labs) in 2011, care descrie un sistem economic deflationar in care cantitatea de moneda virtuala este fixa si acoperita 100% de aur real. In GoldenTowns exista o cantitate limitata de aur virtual ( 100.000 GoldenTowns Coins sau GTC) care este distribuita treptat, intr-un ritm constant catre jucatori. Intreaga cantitate este acoperita de o cantitate in crestere de aur real, in lingouri de 24k.

Am prieteni care au scos plati frumusele de pe acest sit ... de ordinul sutelor de euro.

De asemenea se poate vedea pe pagina principala ultimele plati efectuate :)

Va asigur ca sit-ul este serios si plateste.

Mecanismele Jocului

 

Pentru a intelege cum functioneaza economia jocului si cum iti poti maximiza profitul trebuie sa treci in revista mecanismele esentiale. Materiile prime si extractia lor reprezinta una din cele mai importante aspecte dar materiile prime sunt extrase utilizand forta de munca iar fora de munca are nevoie de case si servicii care la randul lor consuma materii prime. Capitolul Mecanismele Jocului te va ajuta sa intelegi care sunt bazele economice, indicatorii principali si ce trebuie sa faci pentru a te dezvolta mai repede.

Jocul beneficiaza de un help complet redactat in limba romana plus un mic tutorial de inceput!

Recomand jocul, atractia mare a lui fiind castigul direct cu lingouri de aur sau prin vanzarea monedei virtuale cu bani reali. Jocul este foarte complex si bine gandit, un mare ajutor va poate fi Help-ul care este tradus si cateva articole gratuite din Presa. Va recomand sa va apucati de jucat pe de acum, deoarece aurul din joc este limitat, odata ce se ajunge la limita stabilita sunt sigur ca totul se va scumpi si abia de atunci se va putea tranzactiona profitabil .

 

Daca doriti sa va inregistrati puteti folosi link-ul urmator http://www.goldentowns.com?i=13407

 

De asemenea pentru ajutor pot fi gasite pe youtube zeci de clip-uri despre joc :)

Edited by Biky
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.