Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Scrisoare de recomandare


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Scrisoare de recomandare

Scrisorile de recomandare difera in functie de menirea lor, ex. de scop, si de persoana care le trimite, ex. departamentul de resurse umane, manager direct, colegi (in mai putine cazuri).

Astfel de scrisori pot fi solicitate pentru o varietate de motive, inclusiv un nou post, o aplicatie pentru o specializare sau pentru apartenenta la o asociatie profesionala.
O scrisoare de recomandare contine de obicei urmatoarele:
  • Numele complet al angajatului.
  • Numele companiei.
  • Titlul postului pe care il detine.
  • De cat timp lucreaza pentru companie.
  • Alte posturi detinute in companie si perioada pe care au fost ocupate.
  • Responsabilitatile angajatului.
  • Punctele tari ale angajatului.
  • Cateva dintre realizarile angajatului.
  • Exista si multe alte aspecte care pot fi incluse.
In unele cazuri, ca dovada de angajare, poate fi solicitata o simpla scrisoare cu referinte. O scrisoare cu referinte pur si simplu mentioneaza fapte si date, fara sa pomeneasca nimic despre punctele tari ale angajatului sau despre realizarile sale.
Mostra de scrisoare de recomandare
Draga (Nume),
(Numele complet al angajatului) a fost angajatul companiei (Numele Companiei) din Noiembrie 1999 cand a fost angajat/a in postul de (Pozitie/ Titlul postului 1). In Decembrie 2000 a fost promovat/ a in postul de (Pozitie/ Titlul postului 2) care reprezinta slujba sa actuala.
Responsabilitatile sale ca (Pozitie/ Titlul postului 1) includeau (Responsabilitatea1), (Responsabilitatea 2) si (Responsabilitatea 3). Dupa ce a preluat postul de (Pozitie/ Titlul postului 2) responsabilitatile sale de lucru s-au modificat pentru a include si (Responsabilitatea 4), (Responsabilitatea 5) si (Responsabilitatea 6).
El/ Ea este un/o angajat/a foarte devotat/a. Punctele sale tari sunt aparente mai ales in abilitatea sa de invatare, spiritul de echipa, calitatile de lider si respectarea termenelor limita.
Printre realizarile sale se numara: (Realizarea 1), (Realizarea 2) si (Realizarea 3).
(Numele angajatului) este un (Pozitie/ Titlul postului) capabil, si vi-l recomandam cu incredere pentru o astfel de pozitie.
Cu respect,
(Nume)
(Pozitie)
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.