Jump to content

Tactici de baza in World Of Tanks


Nicolas
 Share

Recommended Posts

Tactici de baza in World of Tanks

1. Nu daramati copacii.
Asta le ofera inamicilor vostri locatia voastra chiar daca inca nu v-au descoperit si vor incerca o lovitura oarba ( blind shot ).

 

 

image.jpg

 

 

2. Folositi aspectele hartii in avantajul vostru.
Trageti de la adapost sau trageti si adapostiti-va. Gasiti un loc solid dupa care sa va ascundeti, de exemplu: o roca, o cladire, un deal sau un tanc deja distrus. Iesiti de la adapost, trageti, dupa care va bagati inapoi cat timp incarcati. Astfel puteti produce multe daune si sa fi-ti si protejati. Folositi structura tancului vostru iesind cu partea in care armura este mai groasa sau partea mai inclinata a tancului pentru a respinge proiectilul inamicului.

 

 

image.jpg

 

 

3. Folositi aspectele hartii in avantajul vostru.
Folositi un deal ca sa va aparati. Asta presupune sa va expuneti doar turela in tinta inamicului. Trageti dupa care va intoarceti la adapost. Aceasta manevra este adecvata tancurilor americane care au armura pe turela peste media tuturor tancurilor.
In cazul in care intalniti o situatie in care voi sunteti sus, iar inamicul jos, incercati o lovitura la trapa turelei.

 

 

 

image.jpg

 

 

4.Nu va expuneti mai multor inamici.
Asta inseamna de la a va folosi adapostul pentru a va confrunta cu un singur inamic pana la a ocoli punctele de pe harta in care se afla multi adversari.

 

 

image.jpg

 

Tancurile care urca un deal sunt intotdeauna vulnerabile.
Isi expun partile slabe ale tancului fara a putea returna daune. De asemenea inamicii pot distruge senilel, fortand acel tanc sa primeasca si mai multe daune, avand sanse sa fie distrus.

 

 

image.jpg

 

A trage de la o inaltime mai mare decat inamicul este riscant deoarece esti expus loviturilor si poti provoca daune majore tancului la impactul cu solul.

 

image.jpg

 

Flancheaza tancul inamic.
Tancurile au cea mai multa armura pe fata, urmat de laterale si cel mai putin pe spate. Un tanc mediu rapid poate distruge cu usurinta un tanc greu puternic, intrucat ar tinti punctele slabe ale inamicului, ferindu-se de tunul acestuia. Genul acesta de tactica este recomandat tancurilor cu o viteza mare si un jucator cu experienta. Trebuie sa stiti cum sa va miscati pentru a putea intrece si turela adversarului.

 

image.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.