Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

100.000 de tablete livrate doar în această lună în România! Record de 600.000 pe tot anul!


Leventhe
 Share

Recommended Posts

Se pare că vânzările de tablete au accelerat în acest an, urmând să atingă un nivel record de 600.000 de unităţi, dintre care 100.000 vor fi livrate doar în această lună. Informaţiile vin de la reprezentanţii Visual Fan (Allview) şi E-Boda, doi mari jucători pe piaţa locală, citaţi de Ziarul Financiar.


tablete-vandute-in-romania-2013.jpg


Piaţa se va situa în jurul a 550.000 de tablete, sau chiar 600.000 conform celor mai recente estimări. Alin Niscov, director de vânzări Visual Fan a declarat pentru ZF că în decembrie s-ar putea depăşi 120.000 de unităţi, o performanţă admirabilă pentru piaţa autohtonă. Mă întreb ce alt produs electronic de la noi se poate lăuda cu o asemenea evoluţie, mai ales având în vedere că în urmă cu 5 ani acest segment nici nu conta la nivel local.


Vânzările de tablete au crescut de aproximativ 4 ori în 2013 şi la evoMAG.ro, conform lui Mihai Pătrașcu, CEO şi proprietar al magazinului. El afirmă şi că în acest an accentul a fost pus pe tabletele de 7 inch. Dintre brandurile de la noi care au performat pe plan local amintim Evolio, Serioux, Utok, Allview şi E-Boda.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.