Jump to content

Bug- Christmas Quest !


z1z0u

Recommended Posts

~Nick: z1z0u

 

~Descriere: Pai am "terminat " questul de craciun si din cate vad pentru mine nu exista a 30-a inima ( "I was a bad boy this year !" ) .

Sa nu aud admini/helperi "Vezi poate ai omis una , trebuie sa fie si nu ai gasit-o " , nu este adevarat , am refacut traseul de 4 ori ,m-i sa acrit , acest event trebuia sa fie un event "funy" dar se lasa cu nervi din cate observ .

Am dat /report cu problema toti admini " Trebuie sa fie undeva , fa ss la toate inimile si rezolvam " pai .. totusi sa ma apuc sa fac SS la 150 de inimi deja turbez .

Am cele 3 harti cu orase, m-am luat dupa ele si la fiecare punct pe harta am gasit cate o inima , de fiecare data cand gaseam o inima stergeam cate un punct de pe harta si tot asa pana am ajuns la concluzia ca nu sunt singurul cu aceasta problema , am mai vazut un topic aici cu acelasi subiect ,cand unul spune ceva nebunesc zici ca este nebun dar cand doi zic acelasi lucru incepi sa te gandesti !

Ganditi-va ca serverul poate da si erori , aici nu este o eroare umana ci una de la server , serverul poate creea erori chiar daca este "un creier setat" .

 

~ScreenShot(s): Acestea sunt hartile cele corecte create 100% compatibile cu inimile de pe mapa !

 

1.LS - http://i.imgur.com/ReTrlXk.jpg

2.LV - http://i.imgur.com/QTz89BP.jpg

3.SF - http://i.imgur.com/vLCPnZ3.jpg

 

~P.S: Mi-am pierdut zile intregi gandindu-ma ca gresesc eu cand colo aici nu este vina mea !

Multumesc pentru timpul acordat !

Link to comment
Share on other sites

În cazul în care ai trecut prin toate, singura explicaţie rămâne că nu ai fost atent când ai găsit două inimi "bune". Timpul pe care trebuie să-l aştepţi între două "colectări" este de 2-3 minute.

 

Singura soluţie pe care o ai este să te duci din nou şi să treci prin toate inimioarele (150 la număr) şi să fi foarte atent dacă scrie "Santa request you another heart" sau cum zice şi "You have to wait 2 minutes untill you can collect another heart" sau ceva asemănător.

Link to comment
Share on other sites

S-au mai făcut 2 topicuri asemănătoare și același răspuns, nu este bug.

Ai omis ceva, sunt multe puncte pe harta, e greu sa le numeri, dar să mai ții o evidenta?

http://forum.b-zone.ro/topic/179428-quest-craciun/

http://forum.b-zone.ro/topic/179386-bug-questu-de-craciun/

O soluție ar fi să-ți notezi tu pe o harta fiecare inima pe la care ai trecut.

 

EDIT:

" de fiecare data cand gaseam o inima

stergeam cate un punct de pe harta si tot asa"

 

Hartile au avut mai multe update-uri, la fiecare update culoare punctului a fost schimbata. Ai trecut s pe la punctele albastre, cyan și verde?

Link to comment
Share on other sites

Probabil nu ai asteptat acele doua minute. Daca prima oara ai gasit o inima rea, fara intervalul de 2 minute, te duci la urmatoarea. Daca a doua inima este buna, te duci la urmatoarea, cu invervalul. Si tot asa...

Link to comment
Share on other sites

Daca iti mai lipseste o inima, e una in ls, care nu e pe acea

In LS se afla o inima, care nu se afla pe aceea mapa.Daca doresti sa te duc la ea, call me in game.

 

 

asa este, pe harta aia lipseste o inima

este o inima mai jos de transfender, cauta pe acolo

 

 

Nici una din harti nu are 50 de inimi ;) maxim 47 cautati mai bine..nimeni nu a gasit toate 150

Dupa cum am mai spus: E greu sa le numeri, dar sa mai tii o evidenta!

Hartile sunt 100% corecte.(posibil ca un singur punct sa fie pus cu cativa cm rau)

Nu este bug.

Link to comment
Share on other sites

Asa am patit si eu la misiunea cu dischetele imi mai trebuia 1 am stat 2 zile sa imi dau seama ca defapt am omis una. Te sfatuiesc sa iti deschizi mapa in paint si sa pui cate o bulina peste fiecare inimia la care ai fost. Astfel vei descoperi dilema, sunt sigur ca ai omis una sau 2.

 

PS: Situtatia cu asteptarea 2-3 minute este atunci cand 2 inimi sunt bune una dupa alta. Atunci trebuie sa astepti acele minute.

Link to comment
Share on other sites

Banuiesc ca tipu ala de care povesteste z1z0u ,acel tip care inebuneste !! da sunt eu,si eu am acceasi problema,29/30,nu stiu ce sa fac,am luat mapele de la inceput de vreo 3 ori,ce sa zic,aici e vorba umpic si de noroc,adika la mine sa zicem vreo 3 inimi sunt goale dar la altul acele inimi ( care sunt pe harta ) sunt bune,eu raman sa caut ce-i mai nasol,eu mi-am bagat picioarele si nu am mai facut nimik,mi-am mai pierdut si vreo 2 nopti degeaba,astept sa ma ajute umpic pauliks cu aceea inima care spune ca nu se afla pe acceea mapa,o sa revin cu un reply ...

Link to comment
Share on other sites

Rezolvat ! multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute :| era un punct pe care stiam ca l-am colectar dar .. fie

Cer T/C

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.