Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ampeq SoundPad 2 – media player cu specificații de “tabletă” și design de boxă


Knight Marius
 Share

Recommended Posts

SoundPad2-630x290.jpg

 

Ampeq SoundPad 2 are specificațiile unei tablete, dar forma unei micuțe boxe cu 3W RMS pe partea de sunet. Este un media player mai special cu preț de 149 dolari. Nu este disponibil pe plan local.

 

Specificațiile lui Ampeq SoundPad 2: display de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli, procesor Rockchip RK2928 de tip single core, Mali-400 GPU, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB. Rulează Android 4.1 Jelly Bean.

 

Ampeq-SoundPad-3-630x411.jpg

 

Pe partea de conectivitate include Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth, microUSB, HDMI, Airplay, DLNA. Dispune și de cameră frontală.

 

Autonomia se ridică la 7h în redare audio și 4h în cazul clipurilor video. Iese în evidență față de media playerele clasice cu Android și asta datorită boxei de 3W încorporată cât și display-ului tactil de 7 inch ce instant te duce cu gândul la o tabletă. Se poate face streaming video de pe gadgetul Ampeq către TV, poate fi utilizat pe post de speaker în cazul convorbirilor făcute de pe smartphone, prin Skype etc.

 

Ampeq-SoundPad-2-630x408.jpg

 

Sursa : http://www.gadget.ro/ampeq-soundpad-2-media-player-specificatii-tableta-design-boxa/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.