Jump to content

Stiri din/despre Lumea Politica


Warlord
 Share

Recommended Posts

Ultima stire din 2010(acum sunt in 2011) "Sa aruncat chiar in timpul unei conferinte a parlamentarilor avand rani grave,Acesta a fost gestul unui reporter suferind din cauza copilului sau care are o boala teribila si Boc nu mai vrea sa ajute acesti copii.JOS CU BOC

Link to comment
Share on other sites

De acum in acest topic se vor posta numai stiri din/despre lumea politica nu doar comentarii care produc spam si off-topic.Oricine are dreptul de e posta stiri recente despre lumea politica sau despre evenimente politice atat nationale cat si internationale cat timp respecta regulile de baza:

 

NU faceti double post!

NU postati off-topic!

NU faceti spam!

Postati doar stiri din lumea politica,nu comentarii!

 

* Cand postati o stire conteaza si aspectul(culoarea utilizata) si asezarea in pagina asa ca incercati sa arate ok.

Link to comment
Share on other sites

Revolutie in Egipt.Mohamed ElBaradei se alatura protestantilor

 

Egiptul se află "la începutul unei noi ere", a declarat, duminică seară, Mohamed ElBaradei, reprezentant al opoziţiei egiptene, care s-a alăturat pentru prima dată manifestanţilor adunaţi în piaţa Tahrir din centrul capitalei Cairo, relatează AFP.

"Vă cer să aveţi răbdare, schimbarea va veni", a spus el, adresându-se manifestanţilor cu ajutorul unei portavoci. "Suntem pe calea cea bună (...), iar forţa noastră stă în numărul nostru", a adăugat ElBaradei.

La intrarea în piaţă, ElBaradei a fost înconjurat de susţinători, alăturându-se celor câteva mii de manifestanţi care scandează în continuare "poporul vrea ca preşedintele să plece" sau "ne sacrificăm sufletul şi sângele pentru patrie".

ElBaradei, laureat al Premiului Nobel pentru Pace şi fost director al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), a fost mandatat de o coaliţie a formaţiunilor de opoziţie egiptene să negocieze cu regimul preşedintelui Hosni Mubarak.

 

S.U.A isi modifica tonul fata de Egipt

 

Statele Unite şi-au modificat discursul faţă de Egipt duminică, făcând apel la o tranziţie paşnică la Cairo, dar excluzând în continuare suspendarea ajutorului acordat aliatului lor, comentează AFP.

Sperăm să vedem o tranziţie ordonată. Cerem guvernului Mubarak, care se află la putere (...), să facă ceea ce este necesar pentru a facilita o astfel de tranziţie", a declarat secretarul de Stat american, Hillary Clinton, într-o intervenţie la postul de televiziune CBS.

Întrebată, într-o emisiune a canalului ABC, dacă remanierea anunţată sâmbătă în cadrul conducerii de la Cairo este suficientă, ea a răspuns: "Sigur că nu".

 

"Este abia începutul a ceea ce trebuie să se întâmple", a adăugat Clinton, referindu-se la "un proces care să ducă la măsuri concrete pentru aplicarea de reforme democratice şi economice", prin declanşarea unui dialog naţional.

Clinton, care a participat la mai multe emisiuni TV duminică dimineaţă, a precizat că destinul Egiptului trebuie decis de poporul egiptean, reamintind însă importanţa alianţei dintre Washington şi Cairo, în special în ceea ce priveşte menţinerea păcii în Orientul Mijlociu.

"Pentru moment, nu există discuţii privind eventuala suspendare a vreunui ajutor", a spus ea, la ABC News.

 

89294929345262823113.jpg

Protestantii egipteni urcati pe tancurile armatei

 

Sursa:gandul.info

Edited by Addyn
Link to comment
Share on other sites

Acum pe prim plan este criza finacinara,si toata lumea jos BASESCU/BOC.Numai asta auzi la TV despre politica

 

cam asa e sa sti dar ce sa faci n-ai de ales pana in 2012 la noile alegeri ;)

Link to comment
Share on other sites

Sper ca macar in 2012 sa vina un om care "macar" sa ajute cat de cat romania sa o faca m-ai frumoasa nu sa sparga minciuni impreuna cu basescu si piticu porno !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.