Jump to content

Ricoh lanseaza o serie de camere foto rezistente la apa si socuri


Zum
 Share

Recommended Posts

Ricoh lanseaza o serie de camere foto rezistente la apa si socuri

Producatorul japonez Ricoh a dezvaluit noile sale camere foto ultra-rezistente Ricoh WG-4 si Ricoh WG-20. Cea mai rezistenta dintre camere poate fi scufundata la o adancime de 14m timp de pana la 2 ore.

Noile camere foto Ricoh beneficiaza de certificarea de rezistenta la apa IPX8, dar adancimea maxima pentru Ricoh WG-20 este de numai 10m. Ambele camere sunt rezistente la socuri, praf, pot fi utilizate la temperaturi de pana la -10C, si nu pot fi strivite de o greutate mai mica de 100kg.

ricoh_wg.jpg

Specificatii Ricoh WG-4 includ un senzor CMOS de 16MP cu ISO de pana la 6400 si zoom optic 4x. Camera are un ecran LCD de 3 inci si poate fi utilizata pentru a captura imagini statice in 29 de moduri si pentru a filma la rezolutie full HD in 16 moduri. Gadgetul este disponibil si intr-o versiune speciala, Ricoh WG-4 GPS, care include un GPS si senzori de altitudine si presiune atmosferica.

Ricoh WG-20 are un senzor de 14MP, dar ofera zoom optic 5x. Ecranul camerei este putin mai mic la 2,7 inci, iar WG-20 poate captura video doar la rezolutia 1280x720.

Camerele foto ultra-rezistente Ricoh sosesc in luna martie, la preturi de la 200 dolari pentru WG-20 pana la 380 pentru WG-4GPS.

Sursa: Electronista

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.