Jump to content

Discutii generale


Evaldust
 Share

Recommended Posts

Aici se vor desfasura discutiile legate de server (discutii despre updates, informatii, intrebari).

Nu se permit postarile pentru +1, sau spamul de genul: "salut", "ce mai ziceti", "sal all" , jignirile, discriminarile, mistourile, glumele de prost gust, etc. Acest topic este pentru discutii prietenoase intre jucatorii de pe server, daca nu va intereseaza sau nu aveti tangente cu acesta, va rugam sa nu postati. Pentru nerespectarea regulilor de mai sus veti fi sanctionati prima data cu avertizare, apoi trecem la masuri mai drastice (Va dam report, iar daca problema persista primiti warn).

Edited by Moshu
Link to comment
Share on other sites

Chiar nu inteleg de ce ai sters toate topic-urile de aici. Multe erau utile si erau o parte din "amprenta" pe care si-au lasat-o alti owneri in aceasta sectiune. Sa speram ca te vei descurca.

Link to comment
Share on other sites

Avantajele pentru VIP vor fi putin mai mari. Veti vedea. Voi deschide un topic la informatii cu avantajele VIP si s-ar putea sa fie si sponsor. Iar cu protectiile, fiecare va putea sa-si puna cate vrea.

Da si daca tot vreti si End va fi deschis.


In fiecare zi vor fi cel putin 2 eventuri cu premii frumoase, vor fi organisatori de eventuri , si o data pe saptamana, sar putea sa fie sambata, va fi un event cu premii mari.

Dupa 2 saptamani vom alege Helperii, deci fiti cat mai activi si veti avea sansa la Helper. Daca vreti sa stiti ceva sau sa dati o sugestie lasati comentariu aici.


As putea sa deschid serverul si astazi dar voi astepta pana maine mai lucrez putil la mapa.

Edited by CristiaNoN
Link to comment
Share on other sites

Server-ul este oficial deschis pe adresa mc.b-zone.ro pe care deja o stiati. Owner-ul CristiaNoN va revenii cu mai multe informatii. Cel mai probabil vor fii multe bug-uri la inceput, dar vor fii rezolvate, de aceea va recomand sa folositi sectiunea BUGS REPORTS cat mai des.

Edited by pH Katzuno
Link to comment
Share on other sites

  • Moshu featured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.