Jump to content

De la ce vine numele tău?


AliNNN
 Share

Recommended Posts

Nume: Kha


De la ce vine numele tău?: un campion popular din jocul League of Legends , pe nume Kha'Zix


Link to comment
Share on other sites

Nume: VeveX

De la ce vine numele tau?: Am avut un veveritzoi pe care il ingrijeam si il chema Veve, asta ca am zis sa imi pun numele asta, iar daca Veve era luat prima litera care mi-a venit in mana a fost X.

Link to comment
Share on other sites

Nume: xAnonymous


De la ce vine numele tău?: Anonymous este o ideologie care a luat naștere în 2003 pe site-ul 4chan si reprezinta un concept in care mai multe comunitati de useri exista intr-o societate anarhica și care luptă pentru libertatea internetului împotriva ocultei și corporațiilor mondiale.Adesea este gresit asociata cu un grup de hackeri. Membrii acestei grupări ies în public și poartă masca Guy Fawkes popularizată de filmul și banda desenată V for Vendetta. Masca portretizează o față albă, cu un zâmbet subtil și obrajii roșii, o mustață mare, îndreptată în sus la ambele capete, și o barbă subțire verticală și ascuțită.


Miscarea Anonymous a adoptat ulterior simbolul, pentru protestele sale de mare amploare, împotriva autorității. La 23 mai 2009, un grup de persoane pretinzand ca sunt Anonymous purtând masca specifica acestora au amplasat un butoi de praf de pușcă fals în afara Parlamentului în timp ce protestau față de problema cheltuielilor parlamentarilor britanici.

Link to comment
Share on other sites

  • Nume: Swyx

De la ce vine numele tau?: Prima data l-am pus pe League Of Legends, de atunci il folosesc oriunde. Mi-a venit pe moment, ma gandeam la Twix, si m-am mai gandit si a iesit Swyx.

Link to comment
Share on other sites

Nume:[TL]Alex_Workout


De la ce vine numele tău?: Jucam un server de samp rus, primul meu server. Si aveam un nume simplu obistnuit, dar era interzis si trebuie un nume de genul: Nume_Familie. Si m-am gandit sa pun Alex_Workout, alex e numele meu si workout-exercitii fizice, bodybuilding.


Link to comment
Share on other sites

Nume: Rough17

De la ce vine numele tău?: Rough este numele unui caracter dintr-un joc care are o poveste foarte interesanta si 17 este viitoarea mea varsta :)).

 

Link to comment
Share on other sites

Nume: PhoeBe
De la ce vine numele tău?: Pai e foarte simplu ... :)) Cand m-am intregistrat am pus toate numele care imi treceau prin minte si deasemenea erau luate asa ca am incercat sa creez unu . Ma gandeam sa pun Phoenix dar era luat ,am sters "nix" si l-am inlocuit cu "Be" si mi-a iesit numele ....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.