Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

De la ce vine numele tău?


AliNNN
 Share

Recommended Posts

Aveam o colegă de lucru care spunea că atunci când îi este foame, mai mănâncă niște pâine, și de acolo i-am spus "guguștiuc". Mi-am adus aminte de faza asta, si îmi place în general cum sună cuvântul :)

Link to comment
Share on other sites

Nume:Trippin

De la ce vine numele tau?: Trippin se foloseste in contextul: ,,why you trippin,, care inseamna ,, why are you upset,, sau ,, why are you overreacting,, poate insemna si : ,,crazy shit,, , ,,turnt,, cuvantul Trip vine de la oamenii care foloseau droguri halucinogene, cand halucinau erau nervosi, actionau fara sa gandeasca, de aici vine si numele Trippin. Sunt mai mereu nervos degeaba si reactionez la unele lucruri prea exagerat, de aceea ma cheama Trippin

Link to comment
Share on other sites

Nume: Typhoon

De la ce vine numele tău?: Printre hobby-urile mele se regasesc avioanele de lupta. Vine de la avionul de vanatoare britanic Eurofighter Typhoon.

Link to comment
Share on other sites

nume: quinD.

Prima oara pe steam mi am pus numele Quinn ca vazusem ceva film cu samurai si pe unu il chema quinn si mi a placut cum arata scris quin si nu era disponibil asa ca am pus eu un d ca daca il citesti quind suna smecher.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.