Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sony vinde MP3 playere la automatele de bauturi din Noua Zeelanda


Knight Marius
 Share

Recommended Posts

sony-vine-mp3-playere-la-automatele-din-

 

Modelul W a MP3 Walkman este oferit intr-o sticla cu apa pentru a-si demonstra rezistenta in contact cu lichidele.
Sony Walkman NWZ-W270 a fost lansat in luna ianuarie a anului trecut chiar la CES, iar succesul sau i-a facut pe japonezi sa-l vanda in feluri si locuri cu totul neobisnuite. In Noua Zeelanda, de exemplu, gadgetul se vinde la automatele de bauturi amplasate in centrele sportive dotate cu piscina.
O agentie neozeelandeza i-a uimit pe cei de la Sony cu o idee de impachetare cu adevarat ingenioasa: MP3 playerul este oferit cumparatorului intr-o sticla cu apa, oferind, astfel, si garantia ca produsul chiar este impermeabil. Este cunoscut faptul ca foarte multi oameni care fac sport asculta muzica, fapt ce este imposibil, pana de curand, pentru cei care inoata.
Dispozitivul are o capacitate de 4 GB si o baterie care tine opt ore neintrerupt. Cu ajutorul tehnologiei Quick Range, MP3 playerul are nevoie de doar 3 minute pentru a fi folosit timp de 60 de minute.
Iata o prezentare video a gadgetului:
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.