Jump to content

Download Minecraft 1.18 - Tutorial


Kakuna
 Share

Recommended Posts

Introducere

 

Am constatat ca multi dintre voi nu stiti sau nu mai puteti sa va conectati pe serverul nostru de la ultimele update-uri, insa am venit cu rezolvarea ca sa puteti sa instalati corect Minecraft si sa puteti sa jucati pe serverul nostru fara probleme. Sper ca v-am luminat prin acest tutorial.


Pasii:
 

- In primul rand aveti nevoie neaparat de Java 17 pe care il puteti descarca si instala de aici. Alegeti versiunea dorita in functie de ce sistem de operare folositi.
Apoi descarcati Minecraft de aici ulterior apasand butonul Download, dupa ce l-ati descarcat nu mai aveti decat sa-l instalati si apoi sa deschideti 

Atentie:

- Ca sa va afiseze skin-urile corect din server, trebuie sa bifati butonul Accounts din Launcher si sa apasati pe Configure Accounts, dupa care o sa apara un meniu cu diferite optiuni, debifati butonul Use Skins, apoi inchideti meniul si debifati butonul Accounts.

- In caz ca aveti un sistem de operare sau un pc prea invechit (mai vechi de 2009), nu o sa mai puteti instala Minecraft 1.18 pe ele, ceea ce neaparat necesita sa faceti un upgrade!
- Poate dura 10 minute sau chiar mai multe pentru a se face update-ul la versiunea 1.18. In functie si de conexiunea dvs. la internet
- Pentru a intra pe server apasati urmatoarele butoane in aceasta ordine: 
Multiplayer > Add Server > Server Address si scrieti mc.b-zone.ro. 

Edited by Mayhem616
Updates
Link to comment
Share on other sites

Am vazut că mulți dintre voi nu stiți sa instalați Minecraft. Așa am decis să fac un tutorial în care să vă explic ce vă trebuie.

În primul rând aveți nevoie de Java pe care îl puteti downloada si instala de aici, nu este greu de instalat.

Apoi descarcați minecraft de pe site-ul acesta apăsând butonul Download.

Dupa ce l-ați descărcat instalați-l apoi deschideți-l scrieți un nume si apăsați Play, va dura vro 10 minute pentru a se face update-ul la launcher, pentru a intra pe server apăsatii butonul Multiplayer apoi Add A Server, la Server Name scrieți ce vreți dar la Server Addres scrieți mc.b-zone.ro, apăsați butonul Done apoi selectați Serverul cu numele pe care l-ați introdus când a-ți adăugat serverul, dupa ce a-ți selectat puteți apăsa de 2 ori click stânga pe el sau pe butonul Join Server.

Sper că v-am luminat prin accest scurt tutorial daca aveti nelamuriri lasați un comentariu în accest topic iar eu vă voi raspunde. Daca va ajutat accest tutorial puteți sa dați un +. Enjoy

 

 

 

 

Eroare

Pixel Format Not Accelerated

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.