earthquakesz Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Încearcă un gradient mov-roșu la ultima creație.Toate cele 4 variante sunt bune, dar îmi place foarte mult cea de-a treia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekill Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Si eu lucram candva in photoshop si stiu cat este de greu pana inveti. Nu te mai lua dupa toti ''fatalaii'' care isi dau cu parerea sa se afle in treaba. Daca nu va place ce face el de ce veniti aici sa criticati ca e asa sau asa? Probabil sunteti invidiosi ca altfel nu se explica ce cautati in topicul lui sa criticati. Mie unul imi plac la maxim unele lucrari si stiu cat iti bati capul pe langa timpul liber pierdut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Si eu lucram candva in photoshop si stiu cat este de greu pana inveti. Nu te mai lua dupa toti ''fatalaii'' care isi dau cu parerea sa se afle in treaba. Daca nu va place ce face el de ce veniti aici sa criticati ca e asa sau asa? Probabil sunteti invidiosi ca altfel nu se explica ce cautati in topicul lui sa criticati. Mie unul imi plac la maxim unele lucrari si stiu cat iti bati capul pe langa timpul liber pierdut.. Fatalai? Bai copacule daca iti place sa pupi pupa altundeva. Criticile mele au fost constructive nu sa il demoralizez, si eu am fost la inceput si altii m-au criticat extrem de dur. ON: faina idee cu TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekill Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 (edited) @, Copac? Se vede ca te-ai simtit din prima...sunt mai multi care au criticat, nu esti singurul. Sa pup? Nu am mai vorbit cu Ionut de 1 saptamana...eu sunt retras dar mai intru din cand in cand sa vad o lume atat de proasta ca nu pot sa stau drq linistit...crezi ca am vre-un interes sa ii apreciez lucrarile? Iti spun eu ca nu...mai vorbesc un timp cu el pana ma plictisesc si de skype dupa care se pierde legatura permanent. Controleaza-ti limbajul de camp sau de balta cum vrei tu sa-l numesti. fatalau-baiat care sta mai mult cu fetele sau are trasaturi feminine. Edited April 3, 2014 by AIM Rekill Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Nu folosi gradienturi la logo-uri, pentru ca un logo care este folosit la dimensiune mica cu gradient nu arata bine. Folosesti Photoshop pentru logo-uri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 (edited) pshycho nu ma pot folosi de culoarea mov deoarece, firma a avut ca cerinta in design brief niste anumite culori de care a trebuit sa ma folosesc. AIM Rekill , FalleN1 Multumesc pentru aprecieri, pe viitor va rog sa va abateti de la ''scrisul in plus'', stiti voi la ce ma refer. 5061756C - Primele 3 sunt facute doar din vectori (no gradient).Gradientul folosit pe ultima poza este doar pentru a oferi o prezentare logo-ului, nimic in plus, este acelasi logo doar pus intr-o ipostaza pentru a-i oferi o prezentare, in rest totul e facut din vectori. Da, folosesc CS6 extended pentru logouri +( Adobe ilustrator din cand in cand) Un avatar facut la cererea lui [b4l]avicii + am refacut logoul la create.tv ( pentru cei care nu l-au vazut pe cel cu o pagina anterioara): Edited April 4, 2014 by UTZ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP DonPabblo Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Felicitari . Sunt toate foarte frumoase . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Incepi sa prinzi experienta, Ioane, succes in tot ceea ce faci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 ColoneluL, it is daniell multumesc ! mult succes si tie daniel ! Astea sunt noiile semnaturi ce le-am facut pentru membrii verdant ( postez doar cateva dintre ele): Link to comment Share on other sites More sharing options...
xAhillex Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Felicitari. Ai lucrari extraordinare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Creatiile de genul asta imi plac mie foarte mult, cum integrezi logo-ul in obiectul respectiv ma refer. Felicitari, se vede ca te bazezi pe logo-uri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP DonPabblo Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Foarte frumoase. Felicitari , faci o treaba buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenan Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 Va multumesc pentru aprecieri, astazi am mai facut un nou logo pentru administratorii de forum, cei care doresc sa il foloseasca sunt liberi sa o faca: Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 @@FalleN9, Cum sa il "pupe" Rekill pe Ionut? Se cunosc de cativa ani, sunt prieteni, se inteleg, se respecta. Asta nu inseamna ca "pupa", dar vad ca tu stii bine ce inseamna sa "pupi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 Astazi am lucrat la un background B-ZONE. Sper sa va placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xake21 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladuttzz VO DA Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Arata chiar bine, si efectele sunt frumoase, felicitari!Continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Imi plac lucrarile tale , in special ultimul background b-zone . Tine-o tot asa , se vede din ce in ce mai mult ca incepi sa il stapanesti mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Imi place forte mult ultima ta lucrare , felicitari pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Foarte frumoase creatiile,felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 (edited) Jeson, SQ S o b Y, TLG MurrDock, Vladuttzz, DoN EvO - Va multumesc pentru aprecieri. Aceasta este ultima mea lucrare...anume un logo pentru un provider: Edited April 16, 2014 by UTZ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 @, Destul de frumos cel pe albastru, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L Alexey Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Chiar frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Foarte frumoase log-urile cu verdant,felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts