Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"AŞA SE DAU NOTELE LA MATEMATICĂ". Cum a fost SURPRINS UN PROFESOR la oră?


ALexu
 Share

Recommended Posts

"AŞA SE DAU NOTELE LA MATEMATICĂ". Cum a fost SURPRINS UN PROFESOR la oră?

 

În comuna Grăniceşti din judeţul Suceava un profesor de matematică a fost surprins într-o ipostază care nu-i face cinste. Imaginile ne-au fost trimise pe adresa martorocular@realitatea.net. Elevii spun că sunt ameninţaţi cu scăderea notei la purtare, după ce au postat pe Internet un video cu cadrul didactic.

 

note_134_60938400.jpg

 

În comuna Grăniceşti din judeţul Suceava, la Şcoala Gimnazială "Mihail Sadoveanu" un profesor s-a prezentat la oră într-o ipostază care nu-i face cinste. În e-mailul primit pe adresa martorocular@realitatea.net, un elev a povestit cum se desfăşoară orele de curs."Vine beat la ore şi pune note aiurea, iar directoare ştie de ani buni aceste mizerii. Părinţii şi elevii se plâng la fiecare şedinţă. Vrea să sancţioneze elevii pentru aceste filmări. Iar directoarea i-a ameninţat cu scăderea notei la purtare pentru aceste filmuleţe", a scris acesta pe martorocular@realitatea.net.Este vorba despre profesorul Ştefan Agrigoroaie, care îşi notează elevii după criterii ce nu ţin de sfera matematicii, notele fiind puse la mica înţelegere cu elevii, scrie monitorulsv.ro.Profesorul Ştefan Agrigoroaie predă matematica la două clase de elevi. Părinţii copiilor s-au plâns de numeroase ori de comportamentul profesorului la ore, cerând înlocuirea acestuia de la catedră.Potrivit profesorului Secstilia Gherasa, directorul şcolii din Grăniceşti, "semne de întrebare asupra activităţii sale au apărut în urmă cu câţiva ani, de când profesorul are probleme cu alcoolul". "Vorbim de o dependenţă gravă, iar cu el nu se poate discuta civilizat, fiind debusolat, mahmur, tremură permanent din cauza acestei patimi. Chiar la controlul psihologic de la începutul anului şcolar i s-a recomandat să se adreseze unei clinici de specialitate, dar acesta a refuzat vehement", a spus Gherasa.

 

Sursa: Click.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.