Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

- Nume: NariaM

- RPG Bar: NariaM.png

- Tipul de pachet dorit: Pachetul 4

- Anunțuril dorit: Esti pe rosu la combustibil? Nu-i problema, benzinaria cu id-ul 78 iti sta la dispozitie 24/24 la un pret mic.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 2/2.

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: Mersi!

Edited by NariaM Legend

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul cosminxd.

Anuntul: Pay'N'Spray-ul din Dillimore este scos la vanzare, contactati-l pe ..iHaRd..[Huligan] pentru detalii!

Anuntul a fost modificat foarte putin.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul craziness.

Anuntul: Detii o motocicleta clasica? [soA] recruteaza noi membrii dispusi sa guste din spiritul liber al anarhismului.

Anuntul a fost modificat, deoarece era prea lung.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul fpsMANN.
Anuntul: Esti pe rosu la combustibil? Nu-i problema, benzinaria cu ID-ul 78 iti sta la dispozitie 24/24 la un pret mic.
Ma voi ocupa tot eu de pachetul tau, motive personale.
Aveti 72 de ore la dispozitie ca sa achitati reporterului responsabil pentru pachetul dumneavostra suma stabilita.
- Va recomand sa luati dumneavoastra legatura cu reporterul care se ocupa de pachet.
- Durata maxima de publicarea a pachetului este de 7 zile.
- Reporterul desemnat sa publice anunturile, are obligatia de a verifica si el anuntul pachetului de care se ocupa.

Nume: Dumnezeu_

- RPG Bar: Dumnezeu_.png

- Tipul de pachet dorit:4

- Anunțuril dorit: Vrei sa ai numar de invidiat sau unul mai simplu? Artificii si multe altele? Hai si tu la [/findbiz 15], te asteptam!

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da

- Alte precizări: Vreau sa se ocupe Riad. Celalat nici nu am dat de el!

- Nume: BigJoh

- RPG Bar:-

- Tipul de pachet dorit: 2

- Anunțuril dorit: Vand bizz it este un peco pret 4,5

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: Multumesc.

- Nume: SilenCe

- RPG Bar: SilenCe.png

- Tipul de pachet dorit: 4

- Anunțuril dorit: Toti avem dusmani si nu are rost sa ne murdarim "palosul" cu ei, foloseste [/contract nume si suma].

- Alte precizări: Apreciez.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Andrew_Ruske.

Anuntul: Toti avem dusmani si nu are rost sa ne murdarim "palosul" cu ei, foloseste [/contract nume si suma].

Si noi apreciem faptul ca apelezi la servicile noastre!

Aveti 72 de ore la dispozitie ca sa achitati reporterului responsabil pentru pachetul dumneavostra suma stabilita.
- Va recomand sa luati dumneavoastra legatura cu reporterul care se ocupa de pachet.
- Reporterul desemnat sa publice anunturile, are obligatia de a verifica si el anuntul pachetului de care se ocupa.

Nume: StrikeWolf

- RPG Bar: StrikeWolf.png

- Tipul de pachet dorit: 40 de anunturi.

- Anunțuril dorit: StrikeWolf cumpara casa/business in valoare de 30.000.000$ /sms sau /call si vinde BloodRing 1k km.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: x/2 No one

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Sunt

- Alte precizări: -

Nume: Rappa

- RPG Bar: Rappa.png

- Anunțuril dorit: Vrei sa ai numar de invidiat sau unul mai simplu? Artificii si multe altele? Hai si tu la [/findbiz 15], te asteptam!

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da

- Alte precizări: Vreau sa se ocupe Riad.

- Nume: Octavian.Tavy

- RPG Bar: Octavian.tavy.png

- Tipul de pachet dorit: Pachetul 4

- Anunțuril dorit: Esti incepator ? Esti incepator? Ai nevoie de bani? Clanul The Legends ofera ajutor financiar jucatorilor nivel 2-8. Cererile se fac pe forumul clanului [TL].

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: x/2. Al 2 lea in aceasta saptamana.

- Alte precizări: Multumesc !

Edited by Octavian Legend

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul MrSory.

Anuntul: StrikeWolf cumpara casa sau business in valoare de 30.000.000$, [/sms] sau [/call] si vinde Bloodring Banger.

Ti-am modificat putin anuntul, pentru a suna mai bine.

@@R a p p a, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Riad.

Anuntul: Vrei sa ai numar de invidiat sau unul mai simplu? Artificii si multe altele? Hai si tu la [/findbiz 15], te asteptam!

@@Octavian Legend, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Hwlk.

Anuntul: Ai nevoie de suport financiar? The Legends ofera bani gheata jucatorilor de level 2-8, cererile se fac pe forumul [TL].

Anuntul este prea lung, asa ca l-am modificat eu, am vorbit si in joc si am primit permisiunea ta sa modific radical anuntul.

Edited by fpsMANN Legend

Nume: Dumnezeu_

- RPG Bar: Dumnezeu_.png

- Alte precizări:Multumesc! Un reporter activ!

Nume: Skipper

- RPG Bar: Skipper.png
-
Anunțuri dorit:
Benzinãria de lângã GSLV vã asteaptã sã vã faceti plinul! [/fill, /fillgascan], combustibil de cea mai bunã calitate! ID 83

-
Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.
-
Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

- Nume: Skipper

- RPG Bar: Skipper.png
-
Anunțuri dorit: Tombola B-Zone te aşteaptă să îţi încerci norocul! Mai multe detalii găseşti pe forum la secţiunea "Events"!

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 2/2

-
Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.
-
Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

- Nume: LUTE.rgl

- RPG Bar: -

- Anunțuril dorit: Vand casa 144 din Los Santos,de nivelul 5, la pretul fix de 600k.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2(nepunandu-l la socoteala pe acesta)

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: Multumesc.

- Nume: cowS[nWo]

- RPG Bar: cowS.png

- Anunțuril dorit: [nWo] Empire has organized a total of 12 events+ for February 2016, with prizes including Gold and more, check forum for more.

- Alte precizări: News relates to this topic:

http://forum.b-zone.ro/topic/282822-special-events-logs-of-all-special-events/page-4#entry4823187

News I posted = 126 characters

Please can I make this packet for myself.

Edited by cowS nWo

- Nume: RaYzZo.

- RPG Bar: RaYzZo..png

- Tipul de pachet dorit: 1

- Anunțuril dorit: In decursul zilei de azi, 02.02.2016, liderul S4bin l-a promovat pe RaYzZo la rank-ul de Lieutenant (4). Factiunea News Reporter ii ureaza succes in continuare

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: Multumesc frumos!

@@GangGsta, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul EvilSeph. .

Anuntul: Vrei sa ai numar de invidiat sau unul mai simplu? Artificii si multe altele? Hai si tu la [/findbiz 15], te asteptam!

@@Skipper, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul EbolaNinja.

Anuntul: Benzinaria de langa GSLV va asteapta sa va faceti plinul! [/fill, /fillgascan], cel mai bun combustibil, [/findbiz 83].

Anuntul a fost modificat, deoarece era prea lung sa incapa pe [/news].

@@Skipper, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Dice.

Anuntul: Tombola B-Zone te asteapta sa iti incerci norocul! Mai multe detalii gasesti pe forum la sectiunea "Events"!

@@LUTE, Cererea ta a fost RESPINSA, nu ai RPG bar.

@, Your request has been ACCEPTED, for publication announcements will handle reporter cows.

Annoucement: [nWo] Empire has organized a total of 12 events+ for February 2016, with prizes including Gold and more, check forum.

Your annoucement is too long, i edited it.

@, Cererea ta a fost RESPINSA, nu se fac pachete pentru asa ceva, imi pare rau.

___________________________________________________________________________________________________________________

You have 72 hours available to pay the reporter responsible for your package set amount.
- I recommend taking your Contact reporter dealing package.
- The maximum duration of the publication of the package is 7 days.
- Reporter appointed to public announcements, has the obligation to verify and his announcement that package deals.
Edited by fpsMANN Legend

- Nume:Dareios

- RPG Bar: Dareios.png

- Tipul de pachet dorit:2

- Anunțul dorit:Vand FCR-900 doar 1k km,sms oferte.

- Alte precizări:Zilele astea pana vineri daca se dau,sa se de-a dupa ora 2 pentru ca sunt dimineata la scoala si nu are rost sa dati daca nu-s on sa ma contacteze..Multumesc.

- Nume: DwrighT.

- RPG Bar: Dwright..png

- Tipul de pachet dorit: Pachetul nr. 2

- Anunțuril dorit: DwrighT. va asteapta la casa cu ID 77 pentru a-i deveni noul proprietar! Pentru mai multe informatii, contactati-l in joc!

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur.

- Alte precizări: Daca reporterul respectiv are o alta idee mai stralucita, sunt de acord cu modificarea totala, totodata sa constea in vanzarea casei. Multumesc frumos.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Dani1120.

Anuntul: Dareios vinde FCR-900 cu doar 1.000 km, ii puteti face oferte prin [/sms].

Anuntul a fost modificat, este acelasi, dar mai corect scris. Anunturile pachetului se vor da cand poate reporterul, in decursul a celor 7 zile, cat are la dispozitie, nu cand doreste clientul.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Keebler.

Anuntul: DwrighT. va asteapta la casa cu ID 77 pentru a deveni noul proprietar! Pentru mai multe detalii, contactati-l in joc.

Anunt modificat, deoarece nu incapea pe [/news].

- Nume: fpsMANN

- RPG Bar: fpsMANN.png

- Tipul de pachet dorit: Tip 1->10 anunturi.

- Anunțuril dorit: fpsMANN vinde Savanna cu 650 km. Pretul vehiculului este de 610.000$, ofertele se fac prin [/sms] sau [/call].

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Bineinteles.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Bineinteles.

- Alte precizări: Bineinteles.

_______________________________________________________________________________________________________

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul L[o]RD.

Anuntul: fpsMANN vinde Savanna cu 650 km. Pretul vehiculului este de 610.000$, ofertele se fac prin [/sms] sau [/call].

Edited by fpsMANN Legend

Nume: Catalinnn1
- RPG Bar:CaTaLiNnN1.png
- Anunțuril dorit: Vand casa in palomino creek level 25 cu garaj rabatabil si interior mastertrap, astept oferte 5,900,000$+, oferte se fac in game cat si pe forum.
- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2
- Alte precizări: Vreau sa se ocupe Cr7w0w.

Nume: [AIM]SaRtOR.[CAPITANU]
- RPG Bar:
SaRtOR.[CAPITANU].png
- Anunțuril dorit: SaRtOR.[CAPITANU] vinde casa cu ID 14 situata in orasul Los Santos, ofertele se fac pe forum sau in joc!
- Alte precizări: Multumesc anticipat.

Edited by AIM SaRtOR

Nume: nabz0r
- RPG Bar:
nabz0r.png
- Anunțuril dorit: nabz0r vinde casa cu IDul 179 situata pe bulevardul Temple, fata in fata cu a lui Jackie_Dee. Detalii pe forum.
- Alte precizări:
Mulțumesc pentru timpul acordat.

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic