Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Manager de fotbal pe bani reali


dlk
 Share

Recommended Posts

Jocul face parte din categoria managerelor de fotbal, singura diferenta este ca totul se face cu bani reali, mai putin inregistrarea, desigur. Si eu sunt la inceput asa ca nu va pot oferi foarte multe informatii. Din cate am inteles se pot face bani si fara sa investesti, dar este mai dificil. Iti poti retrage banii castigati si fara sa depui.



Trebuie sa va spun inainte sa va inregistrati ca este un joc complex, chiar foarte complex, dar nu necesita foarte mult timp. Pe langa tacticile echipei, trebuie sa va organizati tot ce tine de o echipa de fotbal, de la parcarea stadionului si propriul hotel pana la asigurarea meselor pentru jucatori. Jocul este inca la inceput, momentan este disponibil doar in limba engleza. Este facut de Market Glory asa ca nu ne putem indoi de seriozitate.



Link de ref: http://www.goaltycoo...tballgame/dlk69



Ma puteti contacta in joc si o sa incerc sa va raspund la toate intrebarile.


Succes !


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.