Jump to content

B-zone Wallpapers

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Carn- a lot of brands sustain this tournament ( like coca-cola or other big brands ) ok...i know, b-zone is a comunity but, atleast i said, ''why not''?!...i will create a background for B-zone with this theme. So enjoy and spectate the greatest football tournament. ( give me your opinion about rest of creations)

Edited by UTZ MIonut

Mie, unul, nu îmi plac.

Fonturile nu se potrivesc deloc, iar prima ţi-a ieşit cu adevărat groaznic.. Este prea mare, mingea nu este la locul ei, cupa nu stă bine, iar fontul nu este deloc potrivit.

A doua este puţin mai reuşită, dar spaţiul dintre ele este muult prea mare.

Ultima are un font atât de colorat încât nu se înţelege nimic..

Propunerea mea este să faci mai mult avatare şi să te perfecţionezi cu fonturile.

Mult succes în viitor!

Xin - prima este facuta in graba, textul este prea pixelat, imi recunosc greseala

La a doua lucrare imi e greu sa cred ca ar fi aratat mai bine daca textul ar fi aratat mai bine daca era mai apropiat, singurul motiv fiind locul in care sunt puse literele, fiecare sunt centrate pe o pata de culoare.

A treia creatie nu am ce sa comentez, daca iti e greu sa distingi textul de fundal, atunci scuza-ma o sa iti platesc eu un control pt ochi. E facut 100% dupa un tutorial, ma rog, iti respect cuvintele, multumesc pt sfaturi, succes si tie in viitor.

Edited by UTZ MIonut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.