Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug - Cooldown incorect la jobul Carjacker.


hydravink

Recommended Posts

Nick-ul tau: hydravink

Server: RPG.B-Zone.ro:7777
Descrierea bugului: Se pare ca cooldown-ul de la jobul carjacker este incorect. In poze se observa ca eu aveam 9 minute ramase la ora 20:14, iar la 20:29, 0 minute ramase, cand defapt trebuia sa fie la maxim 20:24. Eu cred ca in script la carjacker este o greseala: 1 minut = 100 secunde, si nu 60, cum ar trebui sa fie.
Screenshot(s):

A9SXc2i.jpgP4rvPSQ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Si tie ti se pare normal ca la 20:14 sa ai 9 minute apoi la 20:29 sa ai 1 minut, cum spui tu? Ia mai fa odata calculele.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi si asta o optiune, insa mi sa intamplat de prea multe ori si m-am saturat.. jocul imi merge bine, conexiunea buna.. in fine

 

EDIT: acum vad.. ti-am spus :) sper sa se repare cat mai rapid, sunt satul sa fac 3 masini intr-o ora

Link to comment
Share on other sites

Eu când fac skill, uneori îmi pun temporizator 10minute. Duc maşina în checkpoint, dau start la ceas, ALT+TAB.
Sună ceasul, deschid jocul şi fur altă maşină, uneori este un deelay de câteva secunde, dar în general mie îmi merge /work.(asta a fost acum 2-3 săptămâni)
@@hydravink, ai fost online în tot acest timp? La tine sunt 16 minute de aşteptare...timpul se scurge doar când esti online.

 

Edit: Am testat acum, timpul de aşteptare este mai mare decât 10minute. Revin cu dovezi şi eu.

http://imgur.com/a/nwHWK

Am skill 3 şi am aşteptat 16minute

Link to comment
Share on other sites

Sunt unele întârzieri, însă ele nu sunt datorate unei erori din script, aşadar nu e bug. E ciudat că din 60 secunde s-a ajuns la 120, pentru că în cazul testelor efectuate de mine şi pe baza experienţei personale, pot spune că mai mult de 5-10 secunde în plus nu durează aceste decalări.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.