Jump to content

Sony Action Cam HDR-AS20. Un gadget pentru pasionatii de aventura


Mr.Robot
 Share

Recommended Posts

sony-action-cam-hdr-as20-un-gadget-pentr
Senzorul CMOS Exmor R capteaza imagini video Full HD 50p si fotografii pline de detaliu chiar si in lumina scazuta

Daca aveti in plan experiente inedite vara asta, puteti gasi un partener de nadejde in Sony Action Cam HDR-AS20, o noua camera video care va promite imagini clare chiar si atunci cand o miscati intens.

Noul gadget are un obiectiv grand-angular ZEISS Tessar cu un unghi de cuprindere generos de 170° (sau 120° in regim SteadyShot), apropiat de unghiul de vedere al ochiului omenesc. Miscarile accidentale ale camerei sunt tinute sub control de stabilizatorul optic SteadyShot, care reduce trepidatiile. Exista, de asemenea, un microfon care capteaza cu fidelitate sunetul natural.

sony-action-cam-hdr-as20-un-gadget-pentr

Senzorul retro-iluminat CMOS Exmor R™ asigura minunate filmari Full HD si fotografii, chiar si la amurg, cand camerele mai putin avansate se chinuiesc sa mai distinga ceva. Inregistrarea la un bit-rate inalt, de pana la 28Mbps, permite o captura precisa a detaliului, chiar si cand se filmeaza scene agitate, cu multa miscare de camera sau cu subiecte dinamice.

Dispozitivul Wi-Fi incorporat conecteaza Action Cam cu dispozitivul portabil RM-LVR1 Live-View Remote. Disponibil ca accesoriu optional, acest dispozitiv care se poate purta pe incheietura mainii permite un control usor al imaginilor si poate lucra cu pana la 5 camere Action Cam montate in locuri greu accesibile cum ar fi placa de surfing sau casca de protectie.

Pentru inca si mai multa versatilitate, un buton usor accesibil permite rasturnarea imaginii pe care o filmati cand camera este fixata pe ampenajul unui avion ultra-usor.

sony-action-cam-hdr-as20-un-gadget-pentr

Cu forma sa supla, lipsita de protuberante, Action Cam merge oriunde vreti sa o duceti:de la surfing la pistele de patinaj. Designul aerodinamic ii permite sa taie curentii de aer si sa evite presiunea vantului cand coborati in viteza pe bicicleta sau cand sariti pentru prima data cu parasuta.

Autonomia bateriei este mai mare decat in cazul predecesorilor sai, oferindu-va posibilitatea sa filmati pentru un interval generos de 130 de minute cu modul Wi-Fi pornit (sau 150 de minute cu Wi-Fi oprit) – mai mult decat suficient pentru o documentare amanuntita a unei istovitoare sesiuni de acrobatie cu bicicleta sau a unei incursiuni subacvatice.

Sursa: http://www.yoda.ro/foto-video/sony-action-cam-hdr-as20-un-gadget-pentru-pasionatii-de-aventura.html

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.