Jump to content

Toyota debutează în Gran Turismo 6 cu FT-1 Vision GT şi FT-1. VIDEO


RobertCM
 Share

Recommended Posts

Toyota debutează în Gran Turismo 6 cu FT-1 Vision GT şi FT-1




În lipsa unui puseu de sportivitate din partea Toyota în lumea reală, va trebui să ne mulţumim cu anvelope încinse şi motoare turate doar pe circuitele virtuale din Gran Turismo 6. Ceea ce sună (şi arată) destul de bine.



toyota-ft1-gt-vision-front.jpg?width=610



  • Dacă prototipurile Vision GT de până acum (de la Mercedes, BMW şi Volkswagen) au eşuat în a vă convinge să vă apucaţi serios de simulatoare auto, ar fi bine să luaţi în considerare şi propunerile înaintate de Toyota.

8948258531881350110.jpg?width=600&height



Prototipul Toyota FT-1 lansat anul acesta la Detroit e o mai veche cunoştinţă de-a noastră, doar că pentru Gran Turismo 6 superbul concept a renunţat la culoarea roşie pentru un look mai sofisticat şi autentic oferit de nunaţa gri Graphite, conform oficialilor Toyota.





  • In latura extremă se află FT-1 Vision GT, un concept care duce mai departe ideea de sportivitate Toyota (deocamdată doar în mediul virtual). Pentru asta, va sta la dispoziţia utilizatorilor Gran Turismo 6 cu o caroserie din fibră de carbon, un eleron uriaş, stopuri inspirate din Formula 1 şi o postură lipită de asfalt.

92023357638930556.jpg?width=600&height=3




Ambele modele vor fi disponibile prin download pentru Gran Turismo 6 pe consola PlayStation 3 începând cu luna septembrie.











Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.